Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Privatne projekcije u CineStaru: Najnoviji film, cijela dvorana samo za vas i vaš krug ljudi

Preuzmite sliku

Privatno kino idealno za sve prilike.

Prošlo je 126 godina od prve privatne projekcije koju su u Parizu organizovala braća Lumière kako bi predstavili magiju filma na velikom platnu. Od tada, kino je bitan dio kulturnog i zabavnog života jednog društva.

Čarolija odlaska u kino je mnogima potrebna da se osjećaju dobro, a „novo normalno“ je pojam koji nam je prije samo godinu dana bio posve nepoznat, no danas se s njim susrećemo svakodnevno. Pod tim terminom podrazumijevamo različite stvari i našu prilagodbu na njih, ali ujedinjene su u nekoliko ključnih stvari – oprezni smo i planiramo više, ali isto tako smo i prilagodljivi te ne želimo odustati od naših navika koje nam život čine ljepšim.

  • Upravo na toj filozofiji originalnosti i fleksibilnosti nastala je ideja privatnog kina kojeg nam donosi CineStar – najveći regionalni kinoprikazivač. Od 15. aprila CineStar može postati ‘Tvoje privatno kino‘ i upravo je to naziv najnovije usluge koju CineStar omogućava svojoj publici.

    Usluga privatnim korisnicima nudi mogućnost privatne projekcije za do 20 osoba, odabir filma sa aktuelnog programa te brzu realizaciju putem on line zahtjeva. Zahtjev je potrebno popuniti 96 sati ranije, a transakcija se obavlja putem Internet bankarstva, pa je iskustvo samim tim još ugodnije.

    Nakon potvrde uplate, korisnička podrška CineStara poslat će vam potvrdu privatne projekcije i online pozivnicu koju možete elektronski proslijediti svojim uzvanicima, do 20 njih. Jedno je sigurno, na ovakav poziv rijetki se neće odazvati.

  • A sada zamislite da u privatnoj dvorani, samo sa vašim odabranim društvom, na velikom platnu gledate nove filmove u kinu kao što su spektakl „Godzila vs. Kong“ koji je trenutno broj jedan u kinima, zatim SF avanturu „Hodajući kaos“, film u utrci za Oscara „Zemlja nomada“ sa izuzetnom Frances McDormand, nadolazeći „Dani gnjeva“ u režiji neponovljivog Guya Ritchieja ili najnoviju Disney animaciju.

    Može to biti neka sasvim posebna prigoda kao godišnjica, rođendan ili prosidba, ali i ne mora, možda samo želite privatnost sa svojim najbližima. Još jedna dobra vijest je da na privatnoj projekciji nema reklamnog bloka, a sami birate hoće li vam biti prikazani nadolazeći filmski traileri. Takođe, u dogovoru sa korisničkom podrškom u CineStaru, moguće je da na velikom platnu u dvorani vaše goste dočeka vaša personalizovana poruka dobrodošlice.

    Kao i u redovnom radu kina, u Tvojem privatnom kinu bitno je poštovati sve epidemiološke mjere koje su na snazi https://bit.ly/Mjere_BiH.

    Zabava da, ali #ostanimoodgovorni

    Više informacija o privatnim projekcijama dostupno je na: https://bit.ly/PrivatnoKino_BiH.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,