Utorak, 28. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Pritt – Sve što možeš zamisliti!

Preuzmite sliku

Da li znate da je razlika između Pritt Sticka i smoothie-ja samo 10%? Formula zaštićena patentom zasnovana je na 90% prirodnih sastojaka, uključujući krompirov škrob, šećer i vodu.

Još od 1969. godine Pritt ljepilo u sticku je pouzdan partner na globalnom nivou, zahvaljujući snažnom lijepljenju i izvrsnim performansama. Bilo da je u pitanju papir, karton ili fotografije, Pritt ljepilo omogućava da napravite sve što možete zamisliti!

Klasično ljepilo u sticku Pritt je toliko jednostavno da ga djeca mogu koristiti, s obzirom da čvrsto ljepilo ima smanjeno trenje, lako se nanosi, i pravi manje grudvica. Pritt stick dolazi u ambalaži sa hermetičkim čepom koji ne propušta zrak, te zbog toga se sporije suši.

Za sigurnost Vaše djece

Imajući na umu da Pritt ljepilo u sticku često koriste djeca, Henkel visoko vrednuje ekološke osobine i bezbijednost proizvoda. Ovo univerzalno ljepilo je bez rastvarača, sastojaka baziranih na uljima, PVC-a, i mirisa, a testovi su pokazali da se može isprati iz tkanina na temperaturama od samo 20 stepeni Celzijusa.

Pritt, jedan od brendova Henkela, od sada možete pronaći u svim većim objektima u Bosni i Hercegovini. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,