Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prijavi se na Infobip Tuzla program prakse: Online Internship Program – Summer 2021

Preuzmite sliku

Infobip, jedna od vodećih regionalnih IT kompanija i globalna komunikacijska platforma po prvi put organizira program prakse u Tuzli kroz svoj Online Internship Program, planiran na ljeto ove godine.

Po uzoru na svoj prepoznatljivi Internship program koji postoji već nekoliko godina, Infobip će ovo ljeto pružiti priliku praktikantima za sticanje praktičnog znanja i za početak karijere u globalnoj IT kompaniji u svom uredu u Tuzli.

Dvomjesečna plaćena praksa iz oblasti Software Engineering će se odvijati tokom jula i augusta u online formatu, kroz praktični rad na realnom projektu sa dediciranim mentorima.

Prijaviti se mogu svi studenti završne godine dodiplomskog ili studenti diplomskog studija u oblasti IT-a, bez formalnog radnog iskustva, zainteresirani za razvoj softvera i priliku za početak karijere u Infobip uredu u Tuzli.

Prijave su otvorene do 6. juna putem ovog linka, gdje možete pronaći više informacija o programu i kriterijima za prijavu. Nakon prijave, kandidati će proći kroz proces selekcije gdje se osim znanja, također procjenjuju i drugi kriteriji na osnovu kojih se donosi konačna odluka.

Prijavi se i ugrabi priliku za početak karijere u Infobipu!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje