Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Potrebno više izvršilaca: Voith Hydro Bosnia, traži proaktivne i motivisane kandidate mašinske i elektro struke

Preuzmite sliku

Već 150 godina, Voith-ove tehnologije inspirišu kupce, poslovne partnere i zaposlenike širom svijeta.

Osnovan 1867. godine u Heidenheimu u Njemačkoj, Voith danas ima oko 20.000 zaposlenih, godišnju prodaju od 4,3 milijarde eura, posluje u više od 60 zemalja širom svijeta i jedna je od najvećih porodičnih kompanija u Evropi. Kao tehnološki lider, Voith postavlja standarde na tržištima energije, nafte i plina, papira, sirovina i transporta i automobila. U okviru koncerna posluju četri divizije (Paper, Turbo, Hydro i Digital).

Hidroelektrane po cijelom svijetu su opremljene komponentama kompanije Voith (Hydro). Kao dobavljač kompletne opreme za hidroelektrane, Voith je jedan od vodećih svjetskih proizvođača na ovom polju koji svojim portfolijom proizvoda i usluga pokriva čitav životni ciklus i sve komponente velikih i malih hidroelektrana: od generatora, turbina, pumpi, električne i mehaničke opreme za elektrane, automatizacije poput mjernih i upravljačkih sistema, uključujući isporuku rezervnih dijelova i radova na održavanju.

Firma Voith Hydro Bosnia d.o.o. je registrovana u Bosni i Hercegovini u oktobru 2020. godine, a u Januaru 2022. godine je pokrenula proizvodnju u industrijskoj zoni Lukavac, u okviru koje se proizvode komponente za generatore koje će se ugrađivati u hidrocentrale širom svijeta.

Na osnovu planskog povećanja proizvodnje, Voith Hydro Bosnia d.o.o. traži proaktivne i motivisane kandidate mašinske i elektro struke, za popunu sljedećih pozicija:

– Operater u proizvodnji

– Tehničar za elektroispitivanje

– Tehničar za kontrolu kvalitete

– Dizajn inžinjer

– Inžinjer za kontrolu kvaliteta

– Inžinjer za planiranje proizvodnje

Svi zainteresovani kandidati, koji žele izazovno i profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osoban razvoj, obuku i usavršavanje i žele postati dio globalne Voith porodice, svoju biografiju mogu poslati na email: vhtu.hr@voith.com.

Više informacija o Voith Grupaciji na: www.voith.com.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje