Nedjelja, 31. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Poslodavac ponovo dolazi u Tuzlu: Jadranka grupa s otoka Lošinja i ove godine zapošljava nove radnike

Popularno

Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i poticajnom okruženju, pri tome samostalni i odgovorni i u potrazi za sezonskim zaposlenjem, s radom u Jadranka grupi možete se upoznati u Tuzli, 4. decembra 2019. godine, u 9 sati u dvorani hotela Mellain.

Jadranka grupa, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela i jedanaest restorana te vilama i apartmanima smještenim na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju, s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu te obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane.

Da je Jadranka grupa poželjan poslodavac, potvrđuje i činjenica da se u Jadranka grupi od 2009. udvostručio broj zaposlenika. U Jadranka grupi ukupno je 800 stalnih zaposlenika kojima se od aprila pa do kraja septembra pridružuje još 800-tinjak sezonskih radnika. Osim lokalnog stanovništva velik broj zaposlenika dolazi iz EU te iz cijele regije. Zadovoljstvo zaposlenika pokazuje i činjenica da su mnogi sezonski radnici iz Bosne i Hercegovine odlučili produžiti svoje ugovore o radu.

Prednost Jadranka grupe jest da su plaće dosta iznad prosjeka industrije u Hrvatskoj te iznad hrvatskog prosjeka.

U Jadranka grupi smatraju da ulaganje u zaposlenike donosi višestruku korist. Svaki dodatni trud i lojalnost dodatno se nagrađuje, a pored toga nudai se i mogućnost statusa stalnog sezonca čime se osigurava radno mjesto za iduću godinu.

Jadranka grupa o svom trošku osiguravan sanitarni pregled dok se trošak prevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu refundira. Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava sticanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja.

Jadranka grupa zapošljava na radnim mjestima:

– Konobar (m/ž)

– Kuhar (m/ž)

– Spasilac (m/ž),

– Spa terapeut (m/ž)

– Pomoćni konobar (m/ž),

– Pomoćni kuhar (m/ž),

– Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž),

– Čistač (m/ž),

– Radnik u domaćinstvu (sobar) (m/ž),

– Podavač (m/ž),

– Pekar (m/ž),

– Mesar (m/ž),

– Slastičar (m/ž),

– Vozač C kategorije (m/ž),

– Skladišno transportni radnik (m/ž) i drugim radnim mjestima.

Više informacija i popis otvorenih takmičenje potražite na http://www.jadranka.hr/karijere.

Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i poticajnom okruženju, pri tome samostalni i odgovorni i u potrazi za sezonskim zaposlenjem, s radom u Jadranka grupi možete se upoznati u Tuzli, 4. decembra 2019. godine, u 9 sati u dvorani hotela Mellain.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje