Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Porto Centar vas vodi u Istanbul!

Preuzmite sliku

Dan žena u Porto Centru pretvorio se u Mjesec žena, a naše dame svakodnevno mogu uživati u mnogim popustima, akcijama, zabavnim aktivnostima i nagradnim igrama na adresi Porta.

“Slavimo sve žene. Vašu snagu I jedinstvenost. Slavimo VAS!“ – poruka je koja nam stiže iz ovog centra, a posebnu pažnju privlači darivanje kojeg su organizovali u saradnji sa Sol Azur 365 agencijom, u kojem možda baš Vi osvojite putovanje u Istanbul, za dvije osobe!

Sve što trebate uraditi da biste sudjelovali u nagradnom natječaju jeste: u komentar njihove objave napisati ko je ta posebna žena u Vašem životu koja je Vaša inspiracija, i zašto baš ona zaslužuje dobiti ovu super nagradu.

O vašim posebnim ženama možete pisati do kraja mjeseca, a najkreativniji odgovor će osvojiti put u prelijepi Istanbul.

Link za darivanje: OVDJE.

  • Pored toga, zakupci Porto Centra u toku mjeseca spremaju posebne ponude i popuste za sve dame, a uživati možete i u ugodnim večerima uz live muziku i najljepšim notama poznatih lokalnih performera.

    Sve navedeno nas upućuje na to da shoppinga i zabave neće nedostajati u Porto Centru u narednom periodu, zato vas pozivamo da nam se pridružite i posjetite ih na adresi Magistralni put do broja 9, Živinice.

    Uživajmo i proslavimo naše posebne žene zajedno!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje