Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Porto Centar svoja vrata otvara sutra: Odlični popusti, promocije, iznenađenja i mnogo zabave

Preuzmite sliku

Porto Centar, nakon dugih priprema, svoja vrata otvara u četvrtak 19.08.2021. godine u 10.00 sati. Ovaj objekat smješten je na idealnoj lokaciji za sve posjetioce, a namijenjen je trgovini, zabavi i druženju.

Prvobitno otvorenim Kort marketima pridružit će se i ostali sadržaji u kojima će uživati odrasli, ali i djeca. Pored pomenutog Caffe Kort i marketa, u okviru centra nalazit će se i Old Story Caffe & Restaurant, Palačinkara kod Bagija, posebno osmišljena igraonica za djecu „Dječiji grad“, Zlatara Begić, apoteka, poslovnice bijele tehnike te prostor u kojem ćete moći pronaći sve za opremanje Vašeg doma.

  • Široka paleta tapaciranog namještaja, sa različitim dekorima tkanine i eko kože, čekati će Vas na drugom spratu centra gdje će svoj prodajni salon otvoriti Jeesa d.o.o.. Ova dobro poznata firma svojim kupcima postaje siguran partner u izgradnji boljeg kvaliteta življenja, a novi će salon, osim raznovrsnim izborom, privući poglede i svojim izgledom. Na istom spratu ćete moći posjetiti i salon tepiha Carpet Diem, gdje vas očekuje širok asortiman tepiha i staza za svačiji ukus.

  • Iz Porto Centra nam poručuju da će u čast otvorenja u svim poslovnicama biti organizovani odlični popusti, promocije, iznenađenja I mnogo zabave.

    “Vjerujemo da će novi sadržaji za shopping i zabavu privući mnoge posjetioce te da će naš centar postati neizbježna stanica za sve one koje put navede u ovome pravcu.”

    Porto Centar posjetite na adresi Magistralni put do broja 9, Živinice, i uživajte u sjajnoj kupovini i zabavi.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje