Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Poklon „Mikrofina“: Predstava „Celo telo tu me boli“ izvedena pred tuzlanskom publikom (FOTO)

Preuzmite sliku

Glumci banjalučkog pozorišta „Jazavac“ izveli su u srijedu uveče u Narodnom pozorištu u Tuzli predstavu „Celo telo tu me boli“, na oduševljenje mnogobrojne publike.

Uz podršku „Mikrofina“, koji je ovu predstavu poklonio Tuzlacima u okviru obilježavanja 20. godišnjice, glumci popularnog „Jazavca“ predstavili su se svojom hit predstavom, za koju se, tradicionalno, traži karta više na nastupima.

Šef tuzlanske filijale „Mikrofina“ Ivica Vilušić izjavio je da ova predstava prilika da se, zajedno sa svojim sugrađanima, na prigodan način obilježi značajan jubilej ove kompanije.

–         Dvije decenije uspješnog poslovanja je velika stvar za naše okruženje, koje je daleko od idealnog u poslovnom i ekonomskom smislu. Mi smo svjesni da smo takav uspjeh postigli zahvaljujući svojim vjernim klijentima i stoga nam je posebno zadovoljstvo što smo se i na ovaj način mogli zahvaliti za odličnu saradnju – rekao je Vilušić.

On je ukazao da će Mikrofin ovaj, značajan jubilej obilježiti brojnim donacijama, kako bi pomogli lokalnim zajednicama u kojim posluju. U okviru velike donatorske akcije, podsjetio je Vilušić, samo u ovoj godini „Mikrofin“ će u pet gradova širom BIH izgraditi savremena dječija igrališta. Nova igrališta već su sagrađena u Banjaluci, Prijedoru i Bihaću, a još dva grada u BiH do kraja godine dobiće novi prostor za igru i rekreaciju najmlađih.

Od 1997. godine do danas, Mikrofin je odobrio više od dvije milijarde KM kredita za stanovništvo i privredu, zadržavši čvrstu lidersku poziciju na tršištu mikrofinansija. Za dvadeset godina poslovanja Mikrofin je aktivno doprinio razvoju zajednice u kojoj posluje kroz brojne investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte. Dvadesetu godišnjicu obilježava brojnim donacijama, od kojih se posebno ističe izgradnja dječijih igrališta, ali i brojne predstave i koncerti koji će do kraja godine biti organizovani uz besplatan ulaz za publiku. (Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,