Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Podravka u suradnji s Adriatic Group jača plasman svojih proizvoda u regiji Europa

Preuzmite sliku

Prošlog je tjedna u Koprivnici potpisan Ugovor o distribuciji i plasmanu Podravkinih proizvoda na EU tržišta putem Adriatic Group GmbH iz Beča. Sklopljenom suradnjom Adriatic Group postaje distributer Podravkinih proizvoda na tržištima Njemačke, Austrije, Švicarske, Francuske, Nizozemske, Belgije i Luksemburga.

U cilju daljnje internacionalizacije naše kompanije te snažnije prisutnosti Podravkinih proizvoda u regiji Europa, odlučili smo se za suradnju s renomiranom tvrtkom Adriatic Group. Vjerujemo kako ćemo kroz navedenu suradnju napraviti dodatni iskorak te postati još dostupniji potrošačima na tim vrlo zahtjevnim tržištima.“ – istaknuo je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke.

Zahvaljujući izuzetno razvijenoj distributivnoj mreži u zemljama Europske unije i dugogodišnjem iskustvu u plasmanu prehrambenih proizvoda, Adriatic Group postao je distributivni parter mnogim velikim kompanija s ovih područja.

Suradnja s Podravkom za nas predstavlja veliko priznanje jer je riječ o zaista respektabilnoj internacionalnoj kompaniji s vrlo prepoznatljivim brendovima poput Vegete, Podravka juha, Lino dječje hrane te brojnih drugih. Dodavanje Podravkinih proizvoda u naš distribucijski portfolio dodatno je učvrstilo poziciju Adriatic Group kao vodećeg distributera proizvoda iz našeg regiona na tržište EU.“ – izjavio je Amir Bekić, direktor Adriatic Group.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje