Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pivara Tuzla: Uspješno okončana proljetna SMS nagradna igra ‘Sreća je veća uz tuzlansko’

Preuzmite sliku

Popularno

Finalnim izvlačenjem 3. kola održanog 15.04.2020. godine u prostorijama Pivare Tuzla završena je proljetna SMS  nagradna igra „Sreća je veća uz tuzlansko“, u kojoj je na desetine najsretnijih učesnika nagrađeno vrlo lijepim i vrijednim nagradama.

Podsjećamo, u nagradnoj igri učestvovali su svi koji su od 01.03. do 15.04. pronašli kodove od sedam znakova ispod čepova boca Tuzlanskog pilsnera te ih poslali SMS porukom ili preko web forme. Svaki izvučeni dobitnik je bio automatski obavješten SMS porukom o osvajanju nagrade. Kao i u prethodnim slučajevima, i ova nagradna igra Tuzlanskog pilsnera izazvala je veliki interes, o čemu svjedoči veliki broj poslanih kodova uprkos vanrednim uslovima koji su vladali tokom cijelog perioda trajanja nagradne igre. Iz Pivare su istakli činjenicu da su kupci potvrdili odanost domaćem brendu i da će nastaviti da uživaju uz Tuzlanski pilsner.

Spisak brojeva sretnih dobitnika će biti objavljeni na zvaničnoj web stranici Pivare Tuzla: www.pivaratuzla.ba kao i u dnevnim novinama Oslobođenje.

Podsjećamo sve učesnike da ukoliko imaju neke od neiskorištenih kodova iz ove nagradne igre, da ih sačuvaju jer će ih moći iskoristiti u narednoj igri Tuzlanskog pilsnera koja počinje 01.06.2020. godine, a u kojoj vas očekuju još veće i bogatije nagrade.

Kliknite OVDJE za preuzimanje preliminarnog spiska dobitnika.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,