Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pivara Tuzla: Ramazanska donacija ugroženim i osjetljivim kategorijama stanovništva

Preuzmite sliku

Popularno

Pivara Tuzla nebrojeno puta do sada kroz niz aktivnosti je pokazala i dokazala da je društveno odgovorana kompanija koja itekako zna da cijeni lojalnost potrošača pri kupovini njihovih proizvoda.

Pivara Tuzla uvijek nastoji da svake godine da svoj doprinos zajednici, a posebno u najodabranijem mjesecu ramazanu.

Naime, proteklih dana predstavnici Pivare Tuzla su posjetili Udruženje “Koraci nade”, J.U. Dom za djecu bez roditeljskog staranja i Merhamet Tuzla te im uručili vrijedne donacije.

“Vjerujemo da će im naše donacije biti od velikog značaja i da će svi uživati u našim poklonima” – istakli su iz Pivare Tuzla d.d.

Osvježavajuće prepoznatiljive bezalkoholne napitke koje proizvodi Pivara Tuzla sa velkim zadovoljstvom su primili u vidu donacije navedena Udruženja i ustanove.

Ovim činom je i Pivara Tuzla dala svoj doprinos, te na ovaj način pomogla ugroženim i osjetljivim kategorijama stanovništva te ustanovama kako bi efikasnije funkcionisale.

Želja Pivare Tuzla je, kažu iz ove društveno odgovorne kompanije, da daju podstrek vrijednim radnicima ovih ustanova koji svakodnevo čuvaju zdravlje i živote građana.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,