Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Partner uspješnih ugostitelja: LML Grupa nudi široku paletu kvalitetnih proizvoda

Preuzmite sliku

Popularno

Ukoliko se bavite ugostiteljstvom i želite  poboljšati poslovanje u svom ugostiteljskom objektu, dobro se pripremiti za predstojeću ljetnu sezonu, unaprijediti ponudu i privući goste sa vrhunskim proizvodima, i time postići bolje rezultate, kompanija LML Grupa iz Tuzle je partner za vas.

LML Grupa porodična je firma, koja je  poslovanje započela prije pet godina s ciljem okupljanja porodice kroz posao, pakujući ugostiteljski šećer i izrađujući brendirane futrole za escajg koji su i danas u ponudi ove firme.

Nakon što se posao pakovanja, brendiranja i distribucije šećera i futrola za escajg razvio, uspostavljanjem uspješne saradnje s brojim ugostiteljima, menadžement ove firme je sagledao stvarne potrebe ugostitelja.

“To je iznjedrilo odluku da se poslovanje LML Grupe proširi sa širokom paletom kvalitetnih proizvoda, kojima  ugostitelji  mogu obogatiti ponudu i pospiješiti svoje poslovanje,jer samo kvalitet podrazumijeva opstanak na tržištu“ kaže za Tuzlanski.ba Alma Lakić, vlasnica LML Grupe.

  • Za vrlo kratak period LML Grupa je postala pouzdan partner uspješnih ugostitelja.

    “Razmišljali smo da ugostiteljima nabavimo pravi italijanski sladoled, koji je dostupan u objektima većih turističkih destinacija i njihovim gostima približimo italijanske deserte, i tako smo uspostavili saradnju s domaćom firmom Crystal Ice, koja proizvodi sladoled po italijanskoj recepturi, a riječ je o proizvođačima koji su tehnike usavršavali upravo u Italiji u kompaniji Rubicone“, pojašnjava Lakić.

    “Kompanija Rubicone je napravila prvu bazu za sladoled i time donijela veliku promjenu na tržištu. U 1950-tim godinama, Italijan Giuliano Rasi, osnivač Rubicone-a, napravio je prvu kompletnu bazu za izradu italijanskog sladoleda i upravo taj sladoled smo odlučili da nudimo i na području Sjeveroistočne Bosne“ dodaje ona.

    LML Grupa postala je generalni zastupnik Crystal Ice firme za proizvodnju leda i sladoleda, za područje sjeveroistočne BIH.

    “Primijetili smo da tokom ljetne sezone većini ugostitelja nedostaje leda, stoga smo sve naše klijente opskrbili ledom, te im dostavili i škrinje za čuvanje leda, što je u mnogome olakšalo njihov rad tokom ljetne sezone”, naglašava Lakić.

    Pored italijanskog sladoleda i leda, firma LML Grupa ugostitelje opskrbljuje gotovim italijanskim desertima, najkvalitetnijim smjesama za waffle i palačinke, milk shake, toplu čokoladu, kao i  italijanskim sirovinama za vlastitu proizvodnju sladoleda i vrhunskih kolača.

    U  ponudi LML grupe možete pronaći veliki izbor italijanskih Variegato okusa za punjenje i premazivanje slastica u Vašem restoranu i slastičarnoj, a bogati okusi i mirisi  oduševit će Vas i Vaše goste. Variegati bez glutena proizvodi poznati italijanski brend Rubicone, čiji dodaci obogaćuju slastice uglednih svjetskih restorana. Obogatite okus vaših deserta, napravite  neodoljivu kombinaciju sladoleda, palačinaka, waffli, mini porcija, kolača sa nekim od preko 50 okusa iz ponude LML Grupe.

     

    Također, u ponudi su i najkvalitetniji italijanski Rubicone prelivi, kojima možete obogatiti palačinke, waffle, sladoled, kolače, torte ili druge slastice, ukoliko želite da Vaši deserti budu drugačiji od ostalih. Dosta proizvoda iz ponude LML Grupe su bez glutena i veganski.

    Pripremate vrhunsku hranu, a Vaši zadovoljni gosti žele Vaše specijalitete jesti i u toplini svoga doma? Sve što trebate je kvalitetna ambalaža, u koju ćete Vaše delicije spakovati i dostaviti na adresu Vaših kupaca. LML Grupa vrši prodaju i distribuciju raznih vrsta ambalaža.

  • Ukoliko biste željeli kvalitetnim, a povoljnim smrznutim povrćem obogatiti ponudu na Vašem jelovniku ili gostima priuštiti vrhunski pomfrit , LML Grupa  ima rješenje za Vas.

    Također u ponudi LML Grupe su i ručni rashladni uređaji za hranu i piće (Cooler boxovi), koji se trenutno prodaju po akcijskoj cijeni. Zapremine  su 15l, 28l, 55l, 80l, idealni proizvod za sportska udruženja, klubove, izletnike, lovce, ribolovce.  Izrađeni su od PVC materijala sa dobrom unutrašnjom izolacijom koja toplotu održava 6, a hladnoću čak 48 sati.

    Dosta artikala iz ponude LML Grupe, naročito iz odjela ambalaže trenutno  je na sniženju, stoga ukoliko se bavite ugostiteljstvom provjerite ponudu LML Grupe, koja je za vrijeme velikih poskupljenja odlučila sniziti cijene ugostiteljima, s ciljem olakšanja poslovanja.

    LML Grupa vrši maloprodaju i veleprodaju, nalazi se u Tuzli u naselju Stupine, a vrši prodaju i dostavu na Vašu adresu.

    Za više informacija: lmlgrupa@gmail.com i 062 677 717

    Ukoliko želite da ovogodišnja ljetna sezona u Vašem ugostiteljskom objektu bude uspješnija od dosadašnjih, kontaktirajte LML Grupu, čiji će Vam tim stručnjaka ponuditi nekoliko prijedloga za italijanske delicije, sladolede, gotove deserte, opskrbiti Vas dovoljnom količinom leda, te brojnim artiklima iz ponude ove firme, koja sve što naručite distribuira na Vašu adresu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje