Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Otvorena 183. poslovnica kompanije Bingo (FOTO)

Preuzmite sliku

Kompanija Bingo danas je svečano otvorila novi centar u Vogošći na adresi Ugorsko bb. Ovo je Bingova 183. poslovna jedinica ukupne površine 12.000m2.

Centar ima dvije etaže. U prizemlju se nalaze hipermarket 3.300m2 , 6 poslovnih prostora predviđenih za izdavanje, te skladišni prostor. Na spratu se nalazi salon namještaja, bijele tehnike, tekstil i sve za dom, na površini 4.500m2, te restoran površine 530m2.

Hipermarket Bingo, osim veoma bogate ponude prehrane, kozmetike i hemije u sklopu hipermarketa ima i mesnicu sa raznovrsnom ponudom i odličnim cijenama. Posebna pažnja je posvećena gastro odjelu, delikatesi i odjelu svježeg voća i povrća.

Prodajni prostor na spratu nudi kupcima sve što je potrebno za opremanje doma: namještaj, tehnika, bijela tehnika, posuđe, alati, autokozmetika, kućni tekstil, tekstil i obuća.

Restoran ima bogat meni po pristupačnim cijenama, a ugodnom ambijentu restorana doprinosi staklena fasada i kupola, koji mu daju posebnu čar, navodi se u saopćenju službe marketinga.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,