Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Otvoren renovirani Hisense Gorenje STUDIO u Tuzli

Preuzmite sliku

Tuzla dobija moderno mjesto za kupovinu bijele tehnike, najsavremenijih televizora, klima uređaja i malih kućanskih aparata.

Riječ je o “Hisense Gorenje STUDIO Tuzla“, koji od četvrtka, 3. novembra, na adresi Albina Herljevića br. 19, na 200 metara kvadratnih, kupcima omogućava najsavremenije iskustvo kupovine vrhunskih uređaja bijele tehnike, TV i audio opreme.  Povodom reotvaranja, pripremljena je i specijalna akcija u kojoj svaki posjetilac uz kupovinu televizora ili velikog kućanskog aparata na poklon dobija Gorenje kuhalo za vodu. Ova akcija trajaće 15 dana od reotvaranja.

Svim zaljubljenicima u audio-vizuelnu tehnologiju nudi se mogućnost da iz prve ruke dožive potpuno novo iskustvo uživanja u TV sadržajima putem UHD i ULED tehnologije. Najsavremeniji Hisense televizori dostupni u Hisense Gorenje Studiju pokazuju šta uistinu znači kućno kino, transformišući u potpunosti dosadašnji doživljaj svakog gledaoca. Živopisne slike, snažna svjetlost, visoki kontrasti te jarke boje i izraženi detalji samo su neke od karakteristika koje donose potpuno novu dimenziju gledanja televizije. Pored svega, Hisense televizori nude mogućnost uživanja u Youtube-u, Netflixu, FIFA+, Disney+ i drugim popularnim streaming platformama.

Ovom prilikom gdin. Boštjan Vodeb, regionalni direktor Gorenja za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Albaniju ukazao je na posvećenost kompanije razvoju i daljem rastu na tržištu brenda Hisense kojeg su lansirali na tržištu BiH prije dvije godine.

“Hisense svojom opredijeljenošću ulaganja u globalna sportska sponzorstava ostvaruje veliki rast prodaje i uspjeh ovog brenda globalno u svijetu, a izuzetno dobar odziv i reakcije ostvario je u ovako kratkom periodu i na tržištu Bosne i Hercegovine. Nastavljamo sa daljim unapređenjem i usklađivanjem vizuelnog identiteta naših prodajnih studija, sa ciljem daljeg osnaživanja i pozicioniranja naših brendova Gorenje i Hisense. Vjerujemo da će kao i u prethodna dva grada Sarajevu i Mostaru, gde su studiji renovirani prošle, odnosno ove godine, stanovnici Tuzle također uvidjeti sve prednosti koje donosi novi preuređeni ambijent i da će ovo prodajno mjesto i dalje biti jedno od prepoznatljivijih i popularnih mjesta za kupovinu bijele tehnike i zabavne elektronike”, poručio je Vodeb.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,