Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Otkrivamo ukusnu tajnu: Odakle naručiti najbolju klopu u Tuzli? 

Preuzmite sliku

Popularno

Danas je naručivanje hrane s dostavom prilično jednostavan postupak za koji ne treba puno vremena. Doslovno u 2-3 klika i par minuta čekanja omiljenu hranu možete dobiti na radnom mjestu, kućnim vratima ili bilo gdje drugo. 

Vjerujemo da ste već upoznati sa cozy kutkom u zapadnom dijelu grada (preko puta BCC-a) koje je ljeti jedno od najljepših mjesta za provesti super vrijeme sa porodicom i prijateljima, a zimi utočište onih koji vole ugodan ambijent bez duhanskog dima i super ukusnu hranu.

U En-Vie kuhinji spaja se samo ono najbolje. Klopa je izuzetna, sastojci su vrhunskog kvaliteta, svježi i sočni, a broj onih koji gase glad sa super ukusnom klopom sve je veći.

En Vie na servisima Korpa.ba i Glovo.ba

Otkako je En Vie zauzeo svoje mjesto na popularnima servisima za dostavu hrane, pozitivne reakcije i utisci ne prestaju. Prosjek ocjene na servisu Korpa.ba od 4.9 te posljednjih stotinu petica dovoljno govore o tome koliko pazimo na svaki detalj prilikom načina ali i brzine pripreme. Na servisu Glovo procentualno vas je 98% potvrdilo da vam je ono što pripremamo super ukusno. Dobijamo i vaše komentare, dobijamo i sugestije, ima ih super dobrih, akumuliramo svaki vaš prijedlog i ideju.

Šta naručiti za doručak? Omleti, prženice, domaćinski i palenta sa šampinjonima idealan su izbor za produktivan početak radnog dana a za armiju onih koji vole dan započeti zdravo i samo zdravo u meniju su svoje mjesto zauzeli i granola power bowl i bruskete kajganete.

  • Tortilje Classic i Pikant su već odavno položile test za odlično i ukusno jelo koje se brzo priprema a lista onih koji svakodnevno naručuju upravo ova jela sve je duža. Tortilja Burgeri su posebni po mnogo čemu, pored toga što je ovaj zdraviji način burgera hit na tik-toku jedinstven je i što su naše pljeskavice pripremljene bez imalo dodatnih aditiva.

  • Pohovane palačinke vole svi! Bilo da odaberete kombinaciju šunka-sir ili piletina-sir svejedno su prekrasne, hrskave, slasne. Pohovane palačinke imaju svoju prednost jer su jednako ukusne bilo da se serviraju tople ili hladne. Serviraju se uz pomfrit i naš En-Vie sos a prijaju u svakom dijelu dana.

  • “Salate su vam odlične” – E to znamo a znamo i recept, jednostavan je. Godinama unazad ih konzumiramo svuda a od svake koja nam se svidjela uzeli smo samo ono najbolje i sastavili našu recepturu. Pileća salata, en vie salata, grčka i tuna salata uvijek se pripremaju samo i isključivo od najsvježijih namirnica.

  • Glavna jela su glavna jela!

    Piletina u curry i sosu od šampinjona, pileća bečka šnicla, teleća šnica u sosu od šampinjona, karabatak sa pekarskim krompirom, pileći wok, ćevapi čista desetka, pileći štapići sve navedeno možete poručiti ili kod nas u ugodnom ambijentu bez duhanskog dima ili da vam stigne na određenu adresu putem servisa Korpa i Glovo.

    Imate li nešto slatko?

    Mnogi kažu kako nijedan ručak nije kompletan bez deserta. Slažemo se. Deserti, bez kojih mnogi ne mogu zamisliti ručak razlikuju se od države do države, od lokala do lokala. Negdje su to sočni kolači s puno kreme i čokolade, a negdje su to lagani, voćni deserti, a mi u svom meniju imamo tri šampiona, a to su waffle, Mini holandske palačinke i tres leches.

  • Pronađite i ostatak našeg menija na popularnim servisima za dostavu hrane i Korpa na ovom linku i Glovo na ovom linku

    Posjetite i naše društvene mreže Facebook, Instagram ali zavirite i na Youtube

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje