Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ostanite kod kuće i steknite nova znanja: ITAcademy vam poklanja besplatne online kurseve

Preuzmite sliku

Ovaj period kada svi koji mogu treba da ostanu kod svoje kuće vjerovatno vam zvuči kao odlična prilika da pogledate sve preporučene serije i filmove ili da konačno uradite sve one izazove sa društvenih mreža.

Međutim, kako biste se, kada cijela ova situacija prođe, vratili svom stvarnom životu u pravoj formi, ovaj trenutak možete iskoristiti i na mnogo bolji način – usavršavajući svoja znanja i vještine.

Za to se postarala ITAcademy, koja je odlučila da svima koji žele dodatno da napreduju u karijeri ili da se pripreme za potragu za novim poslom besplatno pokloni neke od najpopularnijih online kurseva koji se izučavaju na ovoj internacionalnoj ustanovi za usavršavanje IT stručnjaka.

  • Online učenje od kuće – odličan način da steknete nove vještine

    Već dugi niz godina na ITAcademy se sa velikim uspjehom koristi prvi i najsavremeniji sistem za učenje na daljinu u Bosni i Hercegovini, djelo kompanije LINKgroup.

    ITAcademy Distance Learning platforma kreirana je po standardima vodećih svjetskih univerziteta, zbog čega znanje koje polaznici dobijaju na ovaj način ne zaostaje za onim koje stiču tradicionalnim putem u učionicama. U nekim aspektima ga i premašuje. Distance Learning platforma dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji, i omogućava vam da kompletno školovanje završite gdje god da se nalazite, preko svog laptopa i računara, ali i putem pametnih telefona i tablet uređaja zahvaljujući ITAcademy iOS i Android aplikaciji.

    Sada imate priliku da i vi isprobate kako izgleda usavršavanje preko ove platforme, i to potpuno besplatno! Stručnjaci sa ITAcademy izdvojili su najtraženije kurseve, pomoću kojih ćete u narednim nedjeljama steći korisna znanja iz najtraženijih IT i poslovnih oblasti.

    ITAcademy svake nedjelje poklanja nove besplatne online kurseve

    Kako biste stekli vještine neophodne za napredovanje u karijeri ili pronalazak novog posla, ITAcademy će svake nedjelje svima koji se prijave dodjeljivati nove besplatne online kurseve.

    Tako ćete moći da pohađate kurseve koji spadaju u najtraženije IT ili poslovne oblasti: od kurseva programiranja, preko kurseva iz dizajn i CAD oblasti, do kurseva stranih jezika i IT biznis vještina.

    Kursevi su prilagođeni početnicima i nije neophodno predznanje za njihovo praćenje, traju 30 dana i možete ih pohađati odmah po prijavi. Pravo da se prijave imaju svi zainteresovani.

  • Steknite najtraženije IT vještine online školovanjem na ITAcademy

    Da biste postali dio IT svijeta, neophodno je da steknete kvalitetno obrazovanje i pripremite se za buduće zanimanje. Kursevi koje ćete savladati mogu vam pomoći da istražite koja oblast vas najviše interesuje i da svoje usavršavanje potom nastavite u pravom smjeru na nekom od odsjeka na ITAcademy.

    Školovanjem na ITAcademy za samo 12 mjeseci možete da usvojite potrebna znanja koja će vas uvesti u neku od 6 najtraženijih IT oblasti: programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D design & CAD, IT poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija.

    Pored stručnih znanja, u toku školovanja na ITAcademy dobijate i punu podršku u izgradnji karijere, kao i mogućnost da svoje znanje primijenite u praksi. A siguran dokaz vaše stručnosti i veliku prednost prilikom zapošljavanja predstavljaće međunarodno priznati certifikati, kao što su Cambridge, Oracle, Zend, Microsoft, Autodesk, Adobe i drugi, koje možete steći besplatno nakon uspješnog školovanja.

    Uz praktična IT znanja, zvanični certifikat i praktično iskustvo koje ćete steći za samo godinu dana školovanja, imaćete odlične šanse da započnete uspješnu karijeru u IT industriji.

    U toku je prijava za besplatan WordPress kurs. Prijavite se i krenite sa učenjem već danas

    Ove nedjelje ITAcademy poklanja besplatan WordPress kurs, na kome ćete naučiti na koji način se izrađuju sajtovi, odnosno kako se koriste brojni alati za njihovo uređivanje i kako da samostalno napravite web sajt – za sebe i za druge.

    Prijavite se ovdje i krenite sa učenjem već danas. A da ne biste propustili neki od kurseva koji će vam ITAcademy pokloniti u narednim nedjeljama, redovno posjećujte ovu stranicu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje