Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Osigurano 7 novih radnih mjesta: Otvorena Konzumova prodavnica u Donjem Vakufu (FOTO)

Preuzmite sliku

Konzum BiH danas je u Donjem Vakufu otvorio novi prodajni objekat, zaposlio 7 novih radnika i nastavio sa širenjem svoje maloprodajne mreže.

“Ovo je važan dan za Konzum, jer je uspješno realizirana naša nova investicija, osiguran posao za nove uposlenike, te stvorena prilika za saradnju s lokalnim proizvođačima i dobavljačima. Nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja i građana Donjeg Vakufa, naših kupaca,  nudeći im kvalitetne proizvode domaćih i inozemnih proizvođača, te povoljnost kupovine”, kazao je Haris Omeragić, direktor maloprodaje Konzuma BiH.

Otvaranje novog Konzumovog prodajnog objekta doprinijet će ekonomskom prosperitetu Donjeg Vakufa. Prilika je to za sve domaće proizvođače s područja ove Općine da svoje proizvode, koji zadovoljavaju visoke standarde kvalitete, plasiraju na police do krajnjeg potrošača.

Osim građana Donjeg Vakufa, Konzum BiH je obradovao i građane u Foči. Moderniziran i renoviran prodajni objekat koji je danas ponovo otvorio vrata kupcima, dokaz je da Konzum svakodnevno teži razvoju bh. tržišta i postavlja standarde poslovanja u segmentu maloprodaje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: