Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Open day i testiranje na SSST-u uz organizovani prevoz iz Tuzle!

Preuzmite sliku

Univerzitet Sarajevo School of Science and Technology (SSST), u saradnji sa University of Buckingham, u subotu, 16. jula 2016. godine sa početkom u 12:00 sati, organizuje Open Day i polaganje prijemnih ispita, kao i testiranje za stipendije na kampusu Univerziteta SSST, Hrasnička cesta 3A, Ilidža, Sarajevo. Ovim povodom, Univerzitet SSST za predstojeću akademsku godinu nudi 50 stipendija.

Za kandidate koji dolaze iz Tuzle, Univerzitet SSST organizuje prevoz sa polaskom u 8.30 sati, dok je polaganje prijemnog ispita planirano za 15:30 sati, po završetku planiranih aktivnosti iz programa Open Day-a. Da bi se prijavili za učešće na Open Day-u i prevoz do Univerziteta, molimo kandidate da ispunjeni obrazac pošalju na openday@ssst.edu.ba, nakon čega ćete dobiti povratni mail o potvrdi učešća i tačnom mjestu polaska autobusa. Obrazac za učešće na Open Day možete preuzeti OVDJE.

Rok za slanje prijava je četvrtak, 14. juli 2016. godine u 12:00 h.

Open Day je jedinstvena i idealna prilika za sve zainteresovane i kandidate koji žele studirati po evropskim standardima i steći međunarodno priznatu diplomu da se na licu mjesta uvjere u kapacitete i standarde koje obezbjeđuje Univerzitet SSST. Posjetitelji će obići prostorije prostranog i moderno opremljenog univerzitetskog kampusa, upoznati nastavno osoblje i studente, te se informisati o akademskim programima, ekskluzivnom partnerstvu sa Univerzitetom u Buckinghamu (Velika Britanija) i raznovrsnim vannastavnim aktivnostima i sadržajima koje upotpunjuju iskustvo studiranja na SSST-u. Posjetu će zaokružiti ručkom i druženjem u restoranu s terasom na krovu Univerziteta SSST.

 • Open-Day-Slider1
 • Za ostale informacije posjetite www.ssst.edu.ba, SSST Facebook i/ili direktno kontaktirajte SSST na:

  Studentska služba: +387 33 975 001 / 002

  PR Ured: +387 33 975 003

  Recepcija: +387 33 975 004

  administration@ssst.edu.ba

  admissions@ssst.edu.ba

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje