Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglasili se iz Binga: Neko se lažno predstavlja kao naš uposlenik i ulazi u kuće zbog ‘nagradne igre’

Preuzmite sliku

Kompanija Bingo upozorava građane da se na području Lukavca, tačnije Puračića muškarac lažno predstavlja kao njihov uposlenik:

“Cijenjeni kupci, želimo vas upozoriti na lažno predstavljanje muške osobe kao uposlenika kompanije Bingo d.o.o. Naime, tragom informacija iz Puračića, osoba se predstavlja kao naš uposlenik i insistira da nakratko uđe u kuću kako bi predstavio nagradnu igru u kojoj je domaćin dobitnik.

Želimo istaći da Bingo d.o.o. trenutno nema nijednu nagradnu igru čije bi dobitnike kontaktirao putem posrednika, te da uposlenici Bingo d.o.o. ne posjećuju kućne adrese za bilo koju svrhu (niti prodaju, niti predstavljanje proizvoda, niti nagrađivanja, niti prikupljanja sredstava).

Bingo d.o.o. želi apelovati na stanovništvo da obrati posebnu pažnju na ovakve osobe te da u slučaju posjete istih obavijeste Ministarstvo unutrašnjih poslova. Također molimo sve naše kupce sa područja Lukavca, naročito Puračića, da ovu informaciju na neki način prenesu svojim prijateljima i komšijama, naročito starijim osobama i onima za koje znate da ne koriste društvene mreže, te teže dolaze do informacija. Zahvaljujemo na podršci i razumijevanju.” navodi se u saopštenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,