Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Održana 38. sjednica Skupštine dioničara NLB Banke, u planu širenje poslovne mreže

Preuzmite sliku

Na održanoj 38. sjednici Skupštine dioničara NLB Banke d.d. Tuzla donesena je odluka, da se u cilju daljeg širenja i što boljeg pozicioniranja na tržištu FBiH administrativno sjedište NLB Banke registruje u Sarajevu.

Strategija NLB Grupe je kreiranje snažne Banke, poboljšanje efikasnosti rada, olakšanje komunikacija unutar banke i značajan doprinos izgradnji imidža banke, čemu će značajno doprinijeti i ovaj korak.

Senad RedžićNLB Banka je postavila čvrste temelje za nove izazove, te je svojim dugogodišnjim radom i posvećenošću klijentima učvrstila lidersku poziciju na području Tuzlanskog kantona koji i dalje ostaje naše strateško tržište i administrativno-operativno sjedište. U vezi s tim, naše poslovanje u Tuzli ostaje u potpunosti nepromjenjeno kako za klijente banke, tako i za naše uposlenike. Banka ostaje dostupna našim klijentima u svim svojim poslovnicama u Tuzli, te nastavlja raditi na unapređenju usluga za naše klijente. Cilj nam je sa istom posvećenošću ojačati našu poziciju i u ostalim kantonima Federacije BiH i pružati kvalitetne finansijske usluge svim našim klijentima“, izjavio je Senad Redžić, direktor NLB Banke.

Osim registracije sjedišta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u planu je širenje poslovne mreže u skladu sa potrebama tržišta na kojem banka posluje. NLB Banka je nedavno započela i proces unapređenja izgleda poslovnih jedinica. Cilj je predstaviti moderan i pristupačan koncept bankarstva koji će pospješiti komunikaciju i savjetovanje klijenata Banke.

Na taj način Banka će dodatno unaprijediti svoj individualan pristup klijentima, koji u prvom redu znači stručnost, stabilnost i sigurnost, jasne principe poslovanja, kao i potvrdu da uz sebe imaju Banku koja je tu da ih savjetuje, sasluša i usmjeri, navodi se u saopštenju NLB banke d.d. Tuzla.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,