Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nagradna igra: Vitalis sokovi ti poklanjaju ‘Smart TV’

Preuzmite sliku

Popularno

U subotu 1. avgusta počela ja nova nagradna igra Vitalis sokova uz slogan ‘Odmori se i uživaj – u Bosni i Hercegovini uz Vitalis sokove’.

Glavna ngrada je ‘Smart TV‘ koji možete osvojiti na način da u inbox Facebook stranice ‘Vitalis sokovi‘, pošaljete fotografiju kako vi provodite odmor u Bosni i Hercegovini (uz naznaku lokacije odnosno mjesta gdje je nastala fotografija) na kojoj obaveno mora biti jasno vidljiv i neki od Vitalis sokova.

  • Sa jednog profila moguće je poslati najviše dvije fotografije.

    ‘Naravno i ovaj put ćemo odluku o tome ko dobija Smart TV prepustiti našem stručnom žiriju, a pored TV-a kao nagrade, obezbijedili smo i poklon pakete Vitalis sokova. Nagradna igra traje do 1. septembra 2020. godine’ – organizatori nagradne igre uz podsjećanje kako će žiri da znati da cijeni vašu kreativnost i orginalnost te da nije dozvoljeno korištenje Photoshopa ili bilo koje druge aplikacije ili programa za obradu fotografija.

    Vitalis sokove (jabuka, brusnica, multivitalmin, naranča, borovnica i mrkva+naranča) u tetrapak pakiranjima koji se proizvode se u jednom od najmodernijih pogona za proizvodnju voćnih sokova u Bosni i Hercegovini, koji ima tradiciju dugu 20 godina možete pronaći su svim većim trgovinama i marketima.

    Više prirode, više života!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje