Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Odlična reklamna poruka: Reklamiranje na autobusima GIPS-a

Preuzmite sliku

GIPS pruža usluge reklamiranja na vozilima gradskog prevoza. Pored spoljašnjeg reklamiranja, tj. lijepljenja visoko kvalitetnih folija sa jedinstvenim dizajnom, pružaju uslugu unutrašnjeg brendiranja, tj. izradu panoa i reklama postavljenih iznad prozora. Reklama na autobusu Vam pruža reklamni prostor koji će biti viđen u cijelom gradu.

  • autobus-gips-brending
  • Ukoliko niste sigurni u poruku koju biste željeli da pošaljete ili nemate ideju o vizuelnom izgledu vaše reklame, pored ostalog GIPS pruža usluge grafičkog dizajna i pripreme za štampu.

    Važnost dobrog marketinga i efektne reklame je jako bitan na današnjem tržištu koje je preplavljeno različitim brendovima. Da biste se izdvojili iz tog mora, potrebno je da vašu reklamnu poruku vidi i zapamti što veći broj građana. Užurbanost modernog života ne dozvoljava pojedincu da više od par sekundi posveti određenoj reklami. Zato je jako bitno da ona bude efektna, često prisutna i vizuelno dostupna. A koje je bolje mjesto za to od gradskog prevoza? Preko 80% građana je vidjelo brendirana vozila. Stalnim izlaganjem pogledima građana u njihovoj svijesti Vaš brend postaje prepoznatljiv. A to je ono što je cilj svake reklamne poruke.

    Zakupite svoj oglasni prostor na vrijeme i osigurajte uspješnost vaše reklamne poruke.

    Dobra reklama pomoći će vam u ostvarivanju vaših ciljeva, te u povećanju obima vašeg posla. Pružite prave informacije, na pravom mjestu i u pravo vrijeme. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,