Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Odlična prilika: Apartmani Eneida u Ulcinju imaju specijanu ponudu za vas

Preuzmite sliku

Ukoliko još uvijek niste iskoristili svoj godišnji odmor negdje na moru ‘Apartmani Eneida’ u Ulcinju predstavljaju vrlo dobru i povojlnu priliku da se odmorite s pogledom na more.

Naime, Apartmani Eneida smješteni 300 metara od stare jezgre Ulcinja nude specijalnu ponudu od 25. augusta do 30. septembra.

Nude vlastitu plažu, vanjski bazen i sunčališta. Objekt je okružen bujnom vegetacijom, a iz njega se pruža panoramski pogled na Jadransko more. Također su dostupni à la carte restoran i besplatni bežični pristup internetu.

Sve klimatizirane smještajne jedinice imaju kuhinju ili čajnu kuhinju, TV sa satelitskim programima i vlastitu kupaonicu. Sadrže i namješten balkon ili terasu s pogledom na more.

Gostima su na raspolaganju bujni vrt sa stablima maslina, sunčana terasa i oprema za roštilj. Također su dostupni masažni tretmani. Objekt nudi uslugu najma automobila i bicikala. Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u okviru objekta.

Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda i restoran udaljeni su 450 metara od apartmana Eneida. Glavni autobusni kolodvor smješten je 1,5 km od objekta. Zračna luka Podgorica nalazi se na 75 km. (Sponzorisano | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje