Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Odaberite novi Moj Mix uz odlične Samsung uređaje

Preuzmite sliku

Najnovije Moj Mix tarife koje stižu iz Mtela, skrojene su za vaše potpuno uživanje u komunikaciji. Ove postpaid tarifne kombinacije donose vam još veće bonuse, jeftinije razgovore, neograničene SMS-ove i neograničeni mobilni internet, a pored toga tu su i bonus minute za razgovore prema mts mobilnoj mreži u Srbiji.

Za vašu potpunu komunikaciju odaberite Moj Mix Extra po cijeni mjesečne pretplate od 39 KM (bez PDV-a) koji vam donosi bonuse od 4 GB mobilnog interneta, 300 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, neograničeni broj SMS-ova i 100 minuta razgovora prema mobilnoj mts mreži u Srbiji. Pored svega nabrojanog odaberite i telefon Samsung Galaxy Grand Neo Plus po cijeni već od 1 KM (sa PDV-om).

Za još više besplatnih razgovora i mobilnog interneta opredijelite se za Moj Mix Top i za 59 KM mjesečno (bez PDV-a) dobićete bonus od 8 GB mobilnog interneta, 500 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, 250 minuta razgovora prema mobilnoj mreži mts-a u Srbiji i neograničen broj SMS-ova. Uz ovu tarifu nabavite i Samsung Galaxy A3 po cijeni već od 1 KM (sa PDV-om) i prepustite se potpunom uživanju u čarima savremene komunikacije.

Sa novim Moj Mix tarifama razgovori prema jednom prijatelj broju su potpuno besplatni, a cijena poziva prema svim mrežama u BiH iznosi 0,15 KM/min.(bez PDV-a).

Uživajte u bonusima, uživajte uz novi Moj Mix i Samsung. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Za više informacija o ponudi posjetite web stranicu www.mtel.ba ili pozovite korisnički servis 066 10 10 10.

sponzorisano / m:tel – imate prijatelje!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,