Petak, 22. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Od Tuborga do Somersby-ja: Najbolja zabava na četvrtom Sarajevo Beer Festivalu (FOTO)

Preuzmite sliku

Četvrti po redu Sarajevo Beer Festival počinje danas, 29. maja i traje do nedjelje 31. maja na Zetri. Jedan je od važnijih regionalnih događaja koji svake godine u isto doba okuplja brojne ljubitelje dobre muzike i dobrog piva.

A za dobro pivo i najbolju atmosferu i ove godine će se pobrinuti kompanija Carlsberg BH sa svojim brendovima Pan, Lav, Tuborg, Carlsberg i Somersby, u čijim šatorima vas očekuju najvrjednije nagrade.

U Carlsberg šatoru, osim vjerovatno najboljeg piva na svijetu, očekuje vas i Carlsberg tim za stolni fudbal. Mislite da ih možete pobijediti? Dođite i pokušajte! Svi koji uspiju, osvajaju kao nagradu onoliko piva koliko mogu sami ponijeti.

Tuborg već tradicionalno nudi najbolju zabavu i najviše nagrada. Posjetite Tuborg šator i učestvujte u „šarenim izazovima“ sa Tuborg promoterkama, te uz vrhunske party-je osvojite dukserice, ruksake, ekstra slušalice i brojne druge vrijedne nagrade. I to nije sve, jer Tuborg voli nešto ostaviti za iznenađenje.

U Lav šatoru, već drugu godinu zaredom, priprema se najbolji i najveći Turnir u ispijanju piva. Prijavite svoju ekipu, pobijedite u turniru i osvojite još i još i još Lav piva. Ako prije svega volite pivo, dođite u Lav šator i nećete pogriješiti.

Somersby vas ove godine vodi u čarobni svijet Lorda Somersby-ja. Posjetite Somersby šator, uživajte u druženju i različitim okusima i dobit ćete uspomenu koja će vas dugo podsjećati na tri dana čarobne zabave.

  • Sarajevo Beer FestivalGlavna 2
  • I svakako neizostavni Pan, brend koji je protekle godine u Sarajevu napravio značajan napredak. U skladu s tim, napravljen je napredak i na ovogodišnjem Beer Festivalu, pa je Pan šator značajno veći, a zabava i nagrade su na granici nemogućeg. Kroz takmičenje kodova koje dobijate uz svaki naručeni Pan, očekuje vas obilje nagrada, od besplatnog piva, paketa piva do frižidera punog Pan piva. A uz malo sreće možete osvojiti i ljetovanja na moru za dvije osobe i nevjerovatnog Golfa 7. Ako imate družionu koja se uz dobru zabavu voli i takmičiti, a uz to imate mjesto gdje bi postavili frižider pun piva ili parkirali novog Golfa 7, ovo je šator za vas.

    Sigurno ste spremni za zabavu, a ekipa od 30-ak promoterki i promotera kompanije Carlsberg BH, u 5 šatora koji se nalaze na najboljim lokacijama Sarajevo Beer Festivala, pomoći će vam u tome i svakako pojasniti kako do nagrada.

    Sada znate gdje će sigurno biti najbolje tokom ovogodišnjeg Sarajevo Beer Festivala. Dobrodošli!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje