Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Objavljeni dobitnici drugog kola nagradne igre ‘Sreća je veća uz Tuzlansko’

Preuzmite sliku

I pored otežanog poslovanja zbog pandemije korona virusa Nagradna igra Tuzlanskog pilsnera ide i dalje i usrećuje svoje najvjernije potrošače i prijatelje i u ovim teškim vremenima.

Shodno tome, prema ranije utvrđenom rasporedu, obavljeno je izvlačenje dobitnika nagrada 2 kola Nagradne igre – “Sreća je veća uz tuzlansko”, a ovo je spisak dobitnika:

  • Uz optimistične poruke iz Pivare Tuzla, podsjećaju i da nagradna igra traje do 15.04.2020. godine kada je i finalno izvlačenje sa još vrijednijim nagradama.

    Želimo da vas sve zdravlje i sreća uvijek prate poručili su iz ove društveno odgovorne tuzlanske kompanije koja je juče, podsjećamo, za više ustanova u Tuzli uručila i vrijedne donacije kako bi pomogla ugroženim i osjetljivim kategorijama stanovništva, te kako bi, svi zajedno, lakše preovladali ove dane koje su zbog pandemije Corona virusa  onemogućili normalan život i rad.

    Jedan od načina zasigurno je i nagradna igra koja nam daje nadu da će dani koji dolaze ponovo biti onakvi na kakve smo navikli.

    Iz Pivare Tuzla se nadaju da će se naše društvo u kratkom vremenskom roku izboriti sa pojavom korona virusa, te da će se svi građani vratiti svojoj uobičajenoj svakodnevnici. Poštujmo, poručuju iz Pivare Tuzla, upute nadležnih institucija i ostanimo kod kuće. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,