Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

NOVO u Plavoj Poliklinici: E-karton – Svi Vaši medicinski nalazi dostupni online!

Preuzmite sliku

PZU Plava Poliklinika, koja od prošle godine egzistira kao poslovna jedinica specijalne bolnice “Plava Medical Group”, prva je zdravstvena ustanova koja od sada svojim klijentima pruža novu pogodnost – online pristup specijalističkim i laboratorijskim nalazima.

“Prateći svjetske trendove u zdravstvu i stavljajući pacijente na prvo mjesto,  kontinuirano radimo na unaprijeđenju usluge, kako bismo na najefikasniji način zadovoljili njihove potrebe. Zbog toga smo sada uveli još jednu novinu, koja će biti značajna svim našim dosadašnjim ali i budućim pacijentima. U pitanju je elektronski servis “E-karton” koji će omogućiti jednostavno, sigurno i brzo pristupanje nalazima putem bilo kojeg elektronskog uređaja.” – istakao je dr. Ahmed Hujdurović, član Uprave, dodajući da će  time pacijenti ostvariti uštedu vremena te će im rezultati specijalističkih i laboratorijskih nalaza biti dostupni u najkraćem roku, uz poštovanje svih potrebnih sigurnosnih protokola, u cilju zaštite ličnih podataka.

Aktiviranje usluge „E-karton“ vršiti će se potpuno besplatno na svim postojećim lokacijama PZU Plave Poliklinike u Tuzli i Živinicama, a korisnici ovog servisa imati će na jednom mjestu uvid u arhivu svih medicinskih nalaza koje su dobili u ovoj ustanovi.

Dodatne informacije o samoj usluzi te načinu korištenja možete dobiti pozivom na Info liniju: 035 393 111.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje