Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novi brendovi stižu u Porto Centar!

Preuzmite sliku

Porto Centar dobija nove članove svog tima, a danas (srijeda) od 12h, na prvom spratu, možete pronaći svjetski poznate bendove u novoj poslovnici Twenty Brand Store.

Brendovi poput Levi's, Jack&Jones, Vogeli, Tom Tailor će biti sastavni dio njihove ponude, a odabrani komadi odjeće zadovoljit će sve ljubiteljice mode i pratioce trendova.

  • Vrhunski opremljena poslovnica privući će sve poglede, a vjerujemo da će svojim asortimanom ponuditi predivne kombinacije za nju i njega. Šareni, proljetni uzorci, ugodni materijali, te odabrane boje mogu biti i dio Vašeg ormara ukoliko ih posjetite na prvom spratu ovog centra i odaberete nešto baš po Vašoj želji.

    U narednom periodu i SUPER Apoteka postaje dio Porto Centra, a svečano otvorenje biti će upriličeno u ovoj sedmici. Koncept SUPER Apoteke stvoren je u nastojanju da u svim segmentima očuvanja Vašeg zdravlja pomogne i interaktivno učestvuje u izazovima ispred nas. Personal u spoju iskustva i mladalačke snage odgovoriti će na Vaše zahtjeve i potrebe, jer svakodnevno rade na proširenju svojih znanja I stručnosti kao i proširenju usluga.

  • Uskoro donosimo još informacija o tome kakva vas iznenađenja čekaju povodom otvorenja novih poslovnica. Do tada, posjetite Porto na dobro poznatoj adresi Magistralni put do broja 9, Živinice, I sami istražite novu ponudu. Zasigurno neće pogriješiti ukoliko svoje slobodno vrijeme provedete u sadržajima namijenjenim kako porodici tako i svakom pojedincu!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje