Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nove pogodnosti u Mercatoru za penzionere: Kupovinu sa popustom za vas mogu ostvariti vaši najbliži

Preuzmite sliku

Sa željom da izađemo u susret našim dragim penzionerima, našu redovnu pogodnost kojom svakog četvrtka u Mercatoru ostvaruju 10% popusta na ukupnu kupovinu, prilagodili smo tako da od 23. aprila pa do kraja mjeseca maja, popust mogu ostvariti i njihovi mlađi članovi porodice, prijatelji ili komšije, sa posljednjim čekom od penzije i ličnom kartom osobe za koju kupuju.

Jako smo svjesni da su upravo naši penzioneri, najugroženija populacija u vrijeme pandemije virusa Covid-19 i koliko im znači kupovina i nabavka neophodnih artikala sa određenim popustom. Upravo zbog toga smo, pod sloganom „Uvijek tu za vas!“, odlučili da i njihovi najbliži mogu pomoći u nabavci, te da uz predočenje posljednjeg čeka od penzije i  ličnu kartu, onoga u čije ime obavlja nabavku,  dobije odgovarajući popust na ukupnu kupovinu u iznosu od 10%. Takođe, navedeni popust mogu ostvariti i penzioneri strani državljani, uz predočenje odgovarajućih dokumenata.  – rekao je Ahmet Koštreba, direktor Društva Mercator BH.

  • Akcijski popust od 10% obračunava se na kasi i ne odnosi se na proizvode koji su već na sniženju.

    Mercator uvijek brine o svojim kupcima, čuva dragocjeno zdravlje naših roditelja, naših penzionera i nastoji osigurati sve što im je neophodno po najpovoljnijim cijenama. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: ,