Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nove Kypersice ti nikad nisu bile bliže: Iskoristi lude popuste i počasti se novim sunčanim naočalama!

Preuzmite sliku

Revolucija u online kupovini na našem tržištu.

Kypers BiH je uvijek tu da obraduje svoje vjerne kupce i pratioce na društvenim mrežama. Ništa drugačije nije niti ovoga puta.  Ove sedmice iskoristite popust od čak -30% za Premium kolekciju i -25% za Casual kolekciju. Sve modele možete isprobati i virtuelno, na našem websiteu www.kypers.ba i prije kupovine provjeriti da li vam odgovaraju.

Ovo je ujedno i prvi weshop za naočale u BiH koji vam daje mogucnost ”virtuelnog ogledala”. (Try it before you buy it).

Dodatne pogodnosti za web kupovinu

Pored mogućnosti virtuelnog isprobavanja i odličnih popusta, tu su i dodatne pogodnosti. Ukoliko ste jedan/jedna od onih koji upravo traže nove naočale za sebe,  onda nemojte prosputiti ovu priliku. Isprobaj virtuelno model koji ti se sviđa na našem websiteu, napravi screenshot i pošalji sliku u inbox facebook stranice Kypers BiH.

Tako ćeš osvojiti dodatnih -10% popusta za Premium i -5% popusta za Casual kolekciju! Ko ne voli popuste?

  • Kako do novih Kypersica? Vrlo jednostavno!

    – Model koji ste već virtuelno isprobali i koji vam se dopada naručite preko zvaničnog weba ili u inbox facebook stranice.
    – Vršimo dostavu u sve gradove širom Bosne i Hercegovine.
    – Nema potrebe da pretražujete optike i tržne centre,
    – Vaše nove naočale preuzmite na kućnom pragu.

    Ukoliko ste u Sarajevu, Kypers sunčane naočale možete potražiti u Dresscode butiku. Prošetajte do drugog sprata BBI centra, tamo ćete pronaći fantastičnu ponudu Kypersica
    i sigurno model koji će ispuniti sve vaše želje i očekivanja. U Tuzli također možete pronaći odličan izbor Kypers naočala u prodavnici City Point,
    na Korzu, u blizini Čaršijske česme.

  • Budi dio svjetske elite

    Kypers je brend porijeklom iz Barcelone, a u vlasništvu je svjetski poznatog para, Gerarda Piquea i Shakire. U Bosni i Hercegovini je zastupljen od 2017. godine, te bilježi konstantan rast prepoznatljivosti na tržištu.  Trenutno je jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu sunčanih naočala.

    Modeli koji su trenutno aktuelni pričaju nam jednu fenomenalnu priču, te u potpunosti opravdavaju Kypersov slogan ”Istakni svoju osobnost”.

    Izbor mnogih svjetski poznatih ličnosti upravo je Kypers.

    Priušti sebi naočale koje nose Pique, Shakira, Maradona, Ivan Rakitić, Monica Cruz, Alejandro Sanz, Coral Simanovich, Sergi Roberto i mnogi drugi…

  • Frenkie, poznati bosanskohercegovački reper je zaštitno lice Kypersa za Bosnu i Hercegovinu za 2020. godinu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,