Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nova usluga u odabranim dm prodavnicama, Šminkanje i beauty savjetovanje

Preuzmite sliku

Za kupovinu make up proizvoda i dodataka za šminkanje u iznosu od 50 KM na poklon dobijate kupon za besplatno šminkanje i savjetovanje.

Praznično ozračje unosi posebnu radost u naša srca, a vrijeme proslava i porodičnih druženja je upravo pred nama. Zablistati na nekom od evenata koje ste već davno zabilježili u svom kalendaru od sada je moguće i uz savjete za ljepotu i usluge profesionalnog šminkanja, koji su dostupni u odabranim dm prodavnicama u nekoliko bh. gradova.

Kompanija dm ovu uslugu uvrstila je u ponudu jer su putem različitih istraživanja tržišta i navika kupaca došli do zaključka da sve veći broj trendova na polju ljepote idu u smjeru Do It Yourself.

To je ukazalo na potrebu za dodatnom uslugom savjetovanja od strane stručno educiranih vizažista u dm prodavnicama.

Od dm savjetnica za ljepotu, certificiranih profesionalnih Make up artistica, koje su edukaciju i vještine stekle od renomiranih vizažista, osim profesionalnog šminkanja, možete dobiti i savjete o tehnikama šminkanja, adekvatnom odabiru make up proizvoda, kao i korisne preporuke za ispravnu njegu lica te naučiti kako sami nanijeti određeni make up.

  • „Kupcima, prije svega, savjetujemo pravilan odabir podloge, jer odgovarajući ton te podton boje kože, tekstura podloge ali i sama hidratacija kože su jako bitni. Ako podloga nije usklađena, make up ne može biti zadovoljavajući te neće izgledati dovoljno prirodno”, otkriva Elma Papić, dm savjetnica za ljepotu, koja preferira prepoznatljivi “New York” stil šminkanja.

    „Tokom razgovora sa damama koje potraže naše usluge uočavamo kako su u dosadašnjem šminkanju praktikovale određene pogrešne metode, pa savjetima i primjerima nastojimo korigovati te prakse i otkriti im nešto novo”, dodaje Elma i naglašava kako pri tome dm savjetnice posebno vode računa o tipu i osjetljivosti kože, te u skladu sa ličnim potrebama i preferencijama, pomažu im i u odabiru proizvoda koje će kasnije koristiti.

  • Ističe kako su reakcije kupaca izuzetno pozitivne, što je čini posebno sretnom jer, kako kaže “Zadovoljni kupci su najveća motivacija!”

    Kupon za šminkanje dobija se kupovinom make up proizvoda i dodataka za šminkanje u iznosu od 50 KM u svim dm prodavnicama u sljedećim gradovima: Banjoj Luci, Bihaću, Bijeljini, Mostaru, Prijedoru, Sarajevu, Tuzli i Zenici koji je, u odabranim dm prodavnicama u ovim gradovima moguće iskoristiti u narednih 60 dana od dana kupovine.

    Kuponi za besplatno šminkanje i savjetovanje u odabranim dm prodavnicama se mogu iskoristiti od utorka do subote, u periodu od 11 do 18 sati, a na radost brojnih kupaca i u 2022. godini ova usluga ostaje stalni dio ponude najvećeg drogerijskog lanca u BiH.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,