Četvrtak, 9. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nova kolekcija: Sa svjetskih pista pravo u salon vjenčanica Lovely Bride u Tuzli (FOTO)

Pravo sa svjetskih pista u New Yorku, Parizu, Barceloni, Londonu, na adresu salona vjenčanica Lovely Bride je stigla nova kolekcija za 2020.godinu. Sada i Tuzla ima ekskluzivni salon vjenčanica gdje i vi možete isprobati najnovije kreacije svjetski poznatih kreatora.

Kolekcija za 2020. godinu koja odiše romantikom i fanazijom, je inspirirana ljepotom pariških cvjetnih vrtova i magičnim cvjetovima.

Raskošne tkanine su osnova ove najnovije kolekcije, izvrsna francuska i Chantilly čipka, til je prisutan u detaljima, nanošen u slojevima, na
dugim rukavima, na dekolteu i leđima, ukrašen delikatnim vezom, stvarajući magičan tattoo efekat na koži. Akcenat na leđima i izrezima sa cvjetnom čipkom, inovacije u ručnom vezu i u pastelnim bojama daju romantičan dah čitavoj kolekciji koja je predstavljena.

Kreator se poigrao romantičnom, pastelnom paletom boja koja je obogaćena prekrasnim čipkanim uzorcima i dragocjenim 3D cvjetnim elementima i aplikacijama. Krojevi koji dominiraju su Princess, A-kroj i sirene koje su izrađene od mekog tila. Ove vjenčanice su savršene za mladenke koje žele da izgledaju posebno i romantično.

Lovely Bride nudi i popust od 200 KM za iznajmljivanje, na kolekcije vjenčanica 2019. godine ili starije za sve mladenke kojima je vjenčanje do kraja 2019. godine ili u januaru 2020. godine. Tu je i sezonska rasprodaja odabranih starijih modela vjenčanica po promotivnim cijenama za kupovinu po cijeni najma.

Ukoliko ste u potrazi za savršenom vjenčanicom, Lovely Bride je pravo mjesto za Vas.

Termin probe se može zakazati putem facebooka i instagrama  ili na broj telefona 063 430 305 ili posjetom na adresu: Stupine C2,Tuzla.

Posjetite i našu web stranicu: www.lovely-bride.com

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje