Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nova kolekcija proizvoda Moj San (FOTO)

Preuzmite sliku

Moj San, vodeći domaći proizvođač sistema za spavanje je svoju kolekciju proizvoda upotpunio novim modelima madraca, nadmadraca, jastuka, pokrivača, kreveta te drugih proizvoda za spavanje. 

Koristeći novu tehnologiju kako bi bili u mogućnosti pratiti svjetske standarde u oblasti proizvodnje sistema za spavanje ova kompanija nastoji biti u korak sa trendovima i visokim zahtjevima tržišta. Vrnunski materijali i veća efikasnost proizvodnje se direktno odrazila na korist za krajnjeg kupca u vidu inovativnih rješenja te visokog nivoa kvaliteta za pristupačnu cijenu.

Moj San na tržištu Bosne i Hercegovine je prisutan kroz vlastite i kooperantske kanale prodaje. Kroz vlastite kanale prodaje proizvode ovog BiH proizvođača je moguće naći u Moj San Shop prodajnim salonima (Sarajevo, Zenica), mobilnoj prodaji te putem online web shop-a www.mojsan.ba

Pored vlastitih kanala prodaje Moj San proizvode je moguće naći u preko 90 drugih, bolje opremljenih, salona namještaja a koji se nalaze u skoro svim gradovima BiH.

Navike spavanja se razlikuju ponaosob te smo kombinacijama različitih vrsta materijala napravili proizvode i za one najzahtjevnije spavače. U standardnoj ponudi imamo veliki broj modela za svaku grupu proizvoda te smo pored toga u prilici odgovoriti i na Vaše specifične unikatne zahtjeve“, kažu u ovoj kompaniji.

Za više informacija o proizvodima posjetite stranicu www.mojsan.ba ili se obratite putem Facebook stranice

(Marketing/Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,