Utorak, 27. lipanj 2017.
Preuzmite sliku

Nova “In Vivo” benzinska pumpa u Ljepunicama: Na dan otvorenja Dizel 1,66 KM (FOTO)

Benzinska pumpa IN VIVO i dalje ima najpovoljnije cijene goriva na TK, a vjerovatno i u cijeloj BiH. Nakon dobro poznate adrese IN – Vivo koja se nalazi na Magistralnom putu bb. Maline, Živinice. U ponedjeljak se otvara i nova benzinska pumpa u okviru porodice ‘In Vivo’.

In Vivo sa ponosom obavještava svoje kupce o AKCIJI na dan otvorenja nove pumpe, na putu Tuzla- Srebrenik, u naselju Ljepunice u ponedjeljak (15.05.). Svi kupci imat će mogućnost točenja goriva po cijeni od 1,66 KM (dizel), međutim iako je cijena dizela najniža svi oni koji natoče 50 i više litara ostvaruju dodatni popust na navedenu cijenu u iznosu od 5% (1,57 KM).

 • U sklopu novootvorene benzinske pumpe na adresi Ljepunice bb, biće otvoren i moderno ompremljeni Coffe bar, u kojem će svi oni koji se zaustave da natoče gorivo moći odmoriti uz kafu ili neki od svježih napitaka.

  Pored svega navedenog, najavljeno je još niz iznenađenja u narednom periodu, a svi oni koji žele natočiti gorivo po najnižim cijenama mogu to učiniti već u ponedjeljak ujutro od 8:00 sati, kada će vas dočekati ljubazno osoblje.

 • (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,

  Komentari na objavu:

  NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Tuzlanski.ba. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Tuzlanski.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.