Četvrtak, 17. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

NLB gotovinski krediti za samo jedan sat

Preuzmite sliku

NLB Banka d.d. Sarajevo pripremila je novu, specijalnu ponudu gotovinskih kredita za sve klijente. Radi se o brzim kreditima čija je glavna karakteristika odobrenje i realizacija sredstava u roku od jednog sata od momenta kompletiranja potrebne dokumentacije.

  • „Svjesni smo da se svakome od nas mogu desiti neočekivane situacije kada nam je potreban novac u kratkom vremenskom periodu. Stoga smo, na nivou NLB Grupacije, odlučili našim klijentima ponuditi rješenje za takve situacije. Uz novu akciju gotovinskih kredita, klijentima omogućujemo da u roku od sat vremena od trenutka prikupljanja dokumentacije, imaju novac na svom računu. Sigurna sam da će naši sadašnji i budući klijenti biti zadovoljni ovim proizvodom, jer naš cilj je ponuditi klijentima pravi proizvod u pravo vrijeme.“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

    Akcija NLB kredita za sat će trajati do kraja godine. Maksimalan iznos kredita iznosi 10.000 KM uz rok otplate od 13 mjeseci do 10 godina. NLB krediti za jedan sat će biti na raspolaganju klijentima u NLB poslovnicama.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,