Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka: Vrijedne nagrade za korisnike mobilnog bankarstva

Preuzmite sliku

NLB Banka je pokrenula nagradnu igru pod nazivom ’’Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji!’’ za sve klijente fizička lica koji imaju aktivno ili aktiviraju NLB mobilno bankarstvo i izvrše jednu prijavu u mobilnu aplikaciju.

Svi klijenti koji koriste uslugu imaju priliku da osvoje jednu od vrijednih nagrada: Samsung Galaxy Z Flip mobilni telefon, Playstation 5 konzolu, laptop marke HP, Samsung Galaxy Watch 4 pametni sat i Panasonic bežične bluetooth slušalice.

U doba digitalne transformacije bankarskih usluga, uviđamo prednosti i praktičnost digitalnih tehnologija. M-Bank je mobilna aplikacija NLB Banke Sarajevo koja vam omogućava dostupnost Banci 24 sata na dan, obavljanje transakcija po znatno nižim naknadama bez nepotrebnog čekanja u redovima u poslovnicama Banke. Brza, jednostavna i sigurna za korištenje, olakšava vaše svakodnevne transakcije u svega nekoliko poteza, štedeći vrijeme i novac, a ovaj put donosi i vrijedne nagrade.

  • Aplikaciju mobilnog bankarstva NLB Banke možete preuzeti sa Google Play trgovine za Android telefone sa linka, te sa App Store trgovine za Apple uređaje sa linka.

    U nagradnoj igri mogu učestvovati sva fizička lica, klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo sa teritorije Federacije Bosne i Hercegovine. Nagradna igra će se odvijati u ciklusima, gdje prvi ciklus započinje 15.02.2022. godine, a nagradna igra traje do 15.12.2022. godine.

    Više o nagradnoj igri, trajanju i pravilima možete saznati na linku.

    NLB Banka. Za sve što dolazi.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje