Četvrtak, 26. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka Sarajevo: Uživajte u popustima i pogodnostima i ovog proljeća

Preuzmite sliku

Uživajte u popustima i pogodnostima ovog proljeća jer je NLB Banka Sarajevo u saradnji sa kompanijom Mastercard spremila super popuste kod odabranih partnera.

Za plaćanje NLB Mastercard kreditnim karticama, uključujući Mastercard Charge i Mastercard Revolving kartice, prilikom jednokratnog ili obročnog plaćanja moguće je ostvariti:

– 10% popusta na Petrol benzinskim pumpama svakog vikenda + Zlatna Petrol kartica uz ostvarenje određenog iznosa povrata i gratis kafa

– 15% popusta u Astra i Borovo prodajnim mjestima svakog vikenda

– 15% popusta na Penny web shopu i 10% povrata od iznosa na račun korisnika kartice u slučaju kupovine na Penny prodajnim mjestima svaki dan

– 15% popusta u Domod trgovinama i na web shopu svaki dan na neakcijski asortiman

– 10% popusta u MBike trgovinama svaki dan na proizvode iz Garmin asortimana

– 10% popusta u Zeka komerc prodavnicama svaki dan + 5% popusta sa Zeka potrošačkim karticama

Bilo da kupujete na web shopu ili u prodavnicama, proces je lak i siguran uz POS terminale ili plaćanja putem interneta. NLB Mastercard kartice su zaštićene servisom 3D Secure, sa visokim nivoom sigurnosti, gdje je mogućnost zloupotrebe kartice svedena na minimum. Nikada nije bilo lakše i bezbjednije kupovati iz udobnosti vlastitog doma, uz dodatne popuste i pogodnosti u samo par koraka.

Pogodnosti je moguće ostvariti u periodu od 1. maja do 30. juna 2022. godine ili do isteka sredstava planiranih za promociju.

Više informacija dostupno je na web stranici www.nlb-fbih.ba/pripremapopustisad

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,