Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka Sarajevo: Ako se loguješ, možda i dobiješ!

Preuzmite sliku

NLB Banka d.d., Sarajevo organizuje nagradnu igru pod nazivom „Ako se loguješ, možda i dobiješ“ za sve klijente fizička lica koji imaju aktivno ili aktiviraju NLB mobilno bankarstvo i izvrše jednu prijavu u aplikaciju.

Iskoristite brzinu i efikasnost NLB mobilnog bankarstva, logujte se i ulazite u krug naših klijenata koji mogu osvojiti:

– Samsung Galaxy Watch 4
– Samsung Galaxy A13
– Laptop ASUS
– Slušalice JBL Wave
– Električni romobil Xiaomi Mi 1S.

NLB M-Bank je aplikacija mobilnog bankarstva koja vam, na jednostavan način, omogućava pristup vašim računima 24/7, kao i obavljanje transakcija po znatno nižim naknadama bez čekanja u redovima. NLB mobilna banka je brza, jednostavna i sigurna za korištenje, olakšava korištenje bankarskih usluga u svega nekoliko poteza, štedeći vrijeme i novac.

  • Aplikaciju mobilnog bankarstva NLB Banke možete preuzeti sa Google Play trgovine za Android telefone sa linka, te sa App Store trgovine za Apple uređaje sa linka.

    U nagradnoj igri mogu učestvovati sva fizička lica, klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine koji imaju aktivnu aplikaciju NLB M-Bank ili je aktiviraju i pri tome izvrše jednu prijavu u aplikaciju unutar definisanih ciklusa. Prvi ciklus započinje 8.5.2023. godine, a nagradna igra traje do 31.12.2023. godine.

    Više o nagradnoj igri, trajanju i pravilima možete saznati na linku.

    NLB Banka. Za sve što dolazi

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje