Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka nagrađjuje korisnike ‘NLB PAY’ aplikacije

Preuzmite sliku

NLB Banka d.d. Sarajevo će do kraja godine obradovati i nagraditi korisnike ‘NLB PAY’ – aplikacije koja nudi mogućnost plaćanja mobilnim telefonom za korisnike Mastercard kartice.

Požurite, jer nagrađeni će biti korisnici koji do 31. decembra naprave minimalno pet transakcija sa NLB Pay uslugom, a kao poklon će dobiti wireless zvučnik, sve do isteka zaliha.

  • „NLB Banka je uoči novogodišnjih praznika odlučila obradovati svoje vjerne klijente lijepim poklonima. Ovoga puta smo se odlučili nagraditi korisnike naše najnovije aplikacije NLB Pay koju smo zvanično predstavili u februaru ove godine i koja je za kratko vrijeme postala veoma popularna, budući da nudi sigurno, brzo i lako beskontaktno plaćanje i pregled svih transakcija, kao i povezivanje svih MasterCard kartica na pametni android telefon bez odlaska u banku. Ovim putem pozivam naše klijente da izvrše minimalno pet transakcija putem NLB Pay aplikacije, a mi ćemo ih po završetku kampanje nagraditi wireless zvučnikom“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

    Sve što je potrebno da uradite jeste da besplatno preuzmete ‘NLB Pay‘ aplikaciju sa trgovine Google Play, te uz pomoć praćenja uputa je aktivirate. NLB Banka d.d., Sarajevo je među prvima na bh. tržištu uvela mogućnost plaćanja mobilnim telefonom, gdje je za plaćanje potrebno samo otključati telefon i prisloniti ga uz POS terminal.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje