Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka i Visa nagrađuju: “Visa karticu provuci i skuter odvuci”

Preuzmite sliku

Popularno

NLB Banka d.d. Sarajevo, u saradnji sa Visa kartičnom kućom, za svoje klijente pripremila je novu nagradnu igru pod sloganom “Prozuji po gradu”.

Tako svi klijenti koji izvrše najmanje tri transakcije sa Visa Classic, Visa Gold i Visa Electron karticama NLB Banke, u periodu od 15.09. do 31.10. 2020. godine, na bilo kojem prodajnom mjestu, imaju mogućnost da učestvuju u VISA nagradnoj igri „Visa karticu provuci i skuter odvuci“.

Učešćem u nagradnoj igri, kako su poručili iz NLB Banke, možete osvojiti električni romobil, fitness sat i fitness narukvicu, sve to po pet puta. Dodatno, u toku kampanje moguće je ostvariti popuste na eKupi.ba, kao i duple minute korištenja BeeBee skuter servisa.

NLB Banka kontinuirano sprovodi aktivnosti kojima nagrađuje svoje klijente za ukazano povjerenje, pa su i ovaj put odlučili da to urade u saradnji sa kompanijom Visa i drugim partnerima. Ovom nagradnom igrom žele da  potaknu svoje klijente da što više vremena provode vani, vodeći računa o svom zdravlju. Tako učesnici, osim električnog romobila, fitness sata i narukvice, mogu osvojiti i popuste na eKupi.ba, koji se odnose upravo na ovakve kategorije proizvoda. Još jedan partner u nagradnoj igri je BeeBee, servis električnih romobila koji se aktiviraju aplikacijom na vašem mobitelu. Ovakav koncept prevoza odavno se koristi u velikim svjetskim metropolama, a sada je dostupan i u Sarajevu!

  • Prednosti korištenja električnih romobila su jednostavnost i brzina, preuzimanje je bez komplikovanih procedura, vozite koliko vam je potrebno i ostavite ih na odgovarajućoj lokaciji nakon završetka vožnje.

    Kako funkcioniše BeeBee koncept?

    Potrebno je preuzeti aplikaciju koja je dostupna na Google Play ili App Store-u, a dostupna je i putem BeeBee web stranice. Zatim kreirajte korisnički račun koji ćete koristiti za otključavanje romobila kao i za plaćanje. Kada želite koristiti servis, pronađite vama najbliži romobil putem aplikacije, skenirate kod i otključate ga za vožnju. Romobil možete voziti do željene lokacije, a zatim ga ponovo zaključajte, ostavite na odgovarajućoj površini i vaša je vožnja gotova.

    Korištenjem BeeBee električnih romobila štedite vrijeme, izbjegavate gužve u saobraćaju, te koristite ekološki prihvatljivo prevozno sredstvo.

    Nagradna igra važi samo za navedene kartice izdate od NLB Banke d.d. Sarajevo na teritoriji Federacije BiH.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje