Ponedjeljak, 26. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka donirala 10.000 KM za pomoć kliničkim centrima u Tuzli i Sarajevu

Preuzmite sliku

Popularno

NLB Banka d.d. Sarajevo donirala je novčani iznos od 10.000 KM Kliničkom Centru Univerziteta u Sarajevu i Univerzitetskom Kliničkom centru Tuzla koji će biti utrošen na nabavku sanitetskog materijala, neophodnog u cilju prevencije i zaštite građana od koronavirusa.

‘Svima nam je u cilju što prije da se vratimo u normalan život i normalno poslovanje i sigurni smo da će naša donacija UKC Tuzla i UKC Sarajevo u ovom trenutku biti od velike pomoći. Svjesni smo trenutnog stanja i znamo sa kakvim se sve problemima bore svi zdravstveni radnici, te ovom donacijom želimo olakšati i pomoći u nabavci neophodne opreme za liječenje građana Bosne i Hercegovine. Nadamo se da će ovo biti dobar primjer i drugim kompanijama u BiH, da pomognu svima kojima je pomoć potrebna u borbi protiv koronavirusa’, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

Ovo je samo jedan od načina da se zahvalimo svim našim doktorima i medicinskim radnicima, onima koji, srčano, predano, i u ovim vanrednim okolnostima rade boreći se za naše zdravlje.

Pozivamo i druge da učine isto, jer mala pomoć je za velika djela. A sve građane pozivamo da učine što mogu, a to je da ostanu svojim kućama, navode iz NLB Banke.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje