Srijeda, 4. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka d.d. Sarajevo pokrenula novi projekat #okvirpomoći

Preuzmite sliku

NLB Banka d.d. Sarajevo pokrenula je reklamnu podršku lokalnim poduzetnicima s ciljem lakšeg prevazilaženja posljedica krize:

“Mikro i mala preduzeća su važan stub bh. ekonomije, a usljed posljedica pandemije, pretrpjeli su velike štete. Ovim kompanijama će sada biti potrebno najviše podrške za ponovno pokretanje. Zbog toga je NLB Banka, zajedno sa partnerima, pokrenula novi projekat pod nazivom #okvirpomoći koji će malim poduzetnicima, poljoprivrednicima, mikro i malim kompanijama pomoći da prevaziđu posljedice krize. Cilj projekta je pomoći širenju pozitivnih poduzetničkih priča kroz komunikacijske kanale NLB Banke, kao i komunikacijske kanale partnera projekta: MaxMedia, OBN, Klix i Oslobođenje te uz podršku Mastercard-a.

„Ovim putem pozivamo naše klijente, poduzetnike koji su pogođeni krizom, da se prijave na naš projekat #okvirpomoći. Želimo podržati kompanije koje djeluju lokalno jer smo svjesni njihove uloge u ekonomskom razvoju zemlje. Nadamo se da ćemo na ovaj način pomoći poduzetnicima da postanu vidljiviji, te da će ovakve i slične aktivnosti inspirisati i druge da pruže podršku. Samo zajedno možemo napraviti pomake”, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke.

  • Onima koji budu odabrani u pozivu, Banka će ustupiti besplatan prostor za reklamu na dogovorenim lokacijama oglašavanja, a sve u cilju ponovnog pokretanja poslovanja.

    Sudjelovanje u projektu #okvirpomoći otvoreno je za sve lokalne male poduzetnike, poljoprivrednike i mikro i male kompanije, neovisno o djelatnosti kojom se bave. Za mogućnost dobijanja pomoći u obliku oglasnog prostora, potrebno je da popunite i pošaljite prijavu u periodu od 01. do 15. juna 2020. godine. Sa svakom odabranom kompanijom, NLB Banka će pojedinačno dogovarati prostor za reklamu.

    Poziv za prijavu, aplikacija i kriteriji postavljeni su na našoj web stranici: https://www.nlb-fbih.ba/okvir/ . Osim toga, o svim vijestima u vezi projekta #okvirpomoći, informisat ćemo vas i na našim društvenim mrežama: LinkedIn, Facebook i Instagram.” navodi se u saopštenju NLB Banke d.d., Sarajevo. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje