Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka d.d., Sarajevo nastavlja sponzorsku saradnju sa fudbalskim klubovima u FBiH

Preuzmite sliku

NLB Banka d.d., Sarajevo je i ove godine podržala fudbalske klubove iz Federacije Bosne i Hercegovine u cilju podrške njihovom radu i razvoja sporta.

S tim u vezi, NLB Banka je obnovila sponzorske ugovore sa FK Sarajevo i FK Željezničar iz Sarajeva, te FK Slobodom iz Tuzle. Banka je ove godine podržala i FK Velež, a u toku je potpisivanje sponzorskog Ugovora s NK Zrinjski.

Jedan od važnih segmenata djelovanja NLB Banke d.d., Sarajevo je društvena odgovornost. Želimo svojim projektima društvene odgovornosti pomoći, ne samo razvoju privrede u Bosni i Hercegovini, nego i razvoju nauke, kulture i sporta. Stalna ulaganja u sport su dio strateških smjernica NLB Banke i cilj nam je podupirati timski rad koji se najbolje razvija upravo kroz sport. NLB Banka je u ovoj godini osim fudbala podržala i druge sportove kao što su: rukomet, košarka, tenis, ples, hokej, i drugi. Svjesni smo važnosti sporta u Bosni i Hercegovini koji na najljepši način promoviše našu državu. Zato smo ponosni što možemo biti dio te lijepe priče i dati svoj doprinos daljnjim uspjesima bosanskohercegovačkih sportista.“ – izjavio je Senad Redžić, generalni direktor NLB Banke d.d., Sarajevo.

Kao društveno odgovorna kompanija, NLB Banka uvažava potrebe zajednice u kojoj živi i djeluje, te svojim doprinosom nastoji poticati projekte u kulturi, ekologiji, sportu, brizi za djecu i mlade, te sličnim projektima za opće dobro društvene zajednice.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,