Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka d.d. Sarajevo i ove godine generalni pokrovitelj projekta ‘Brzorastuće kompanije u BiH i regionu’

Preuzmite sliku

Danas je u Sarajevu održana press konferencija u susret poslovnoj konferenciji i povodom početka kampanje projekta ‘Brzorastuće kompanije u BiH i regionu’ koju organizuju Poslovne novine u saradnji s partnerima.

NLB Banka d.d. Sarajevo je, sada već tradicionalno, treću godinu zaredom generalni pokrovitelj ovog projekta.

  • Tim povodom, prisutnima se obratila Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, koja je naglasila da upravo brzorastuće kompanije čine motor razvoja privrede Bosne i Hercegovine.

    „Prema posljednjem izvještaju, trećina brzorastućih kompanija su klijenti NLB Banke. To pokazuje naše opredjeljenje da i u budućnosti nastavimo nuditi usluge i proizvode koji su prilagođeni upravo potrebama ovih kompanija a kako bi efikasno podržali njihov brzi rast i razvoj, te kako bi ove kompanije ostvarivale još bolje rezultate“, izjavila je Lidija Žigić.

  • Inače, Poslovne novine sa partnerima Vanjskotrgovinskom komorom BiH, NLB Bankom d.d. Sarajevo i City Špedom d.o.o. već četvrtu godinu zaredom realiziraju projekt ‘Brzorastuće kompanije u BiH i regionu’, a ove godine će po drugi put održati poslovnu konferenciju na kojoj će dodijeliti certifikate brzorastućim kompanijama u BiH.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje