Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ne čekaj! Ostvari svoje planove i snove!

Preuzmite sliku

Često nam se desi u životu da imamo velike planove, velike snove, ali da njihovo ostvarenje odgađamo jer nismo stekli uslove. U stvari, nedostaje nam finansijski priliv koji bi nam omogućio da to što planiramo, i ostvarimo. 

Mudro upravljanje ličnim finansijama kroz kreditiranja i kupovinu na rate je imperativ modernog načina života. Odgovarajući na potrebe klijenata za brzim kreditima, kompanija iuteCredit je cijeli proces podnošenja zahtjeva pojednostavnila i ubrzala.

Jednostavno se ispuni online aplikacija na www.iutecredit.ba ili preko MyIute aplikacije, a odgovor ubrzo slijedi. MyIute aplikacija nosi i dodatne pogodnosti, kao što je popust od 20% na troškove obrade kredita, ali i redovne obavijesti o mogućnostima kupovine na rate uz 0% ili minimalnu kamatu.

“Usluge finansiranja koje iuteCredit nudi spadaju u domenu fin-techa i neobankinga, novih pojmova na našem tržištu”, izjavio je Jasmin Kukuljac, generalni direktor iuteCredita BiH, dodajući da ova kompanija odgovara na moderne zahtjeve za brzinom i jednostavnošću podizanja kredita i kupovine na rate.

Sama reklama to i pokazuje, apliciranje za kredit iz udobnosti doma, ali i brzo ispunjavanje planova, bilo da je za odmor ili velike kupovine, kao i za velike korake u životu.

Iz iuteCredit-a navode da stalno šire portfolio svojih partnera kod kojih iuteCredit klijenti, postojeći i budući, mogu veoma brzo i na licu mjesta obaviti kupovinu i dogovoriti plaćanje na rate, i pozivaju da se sve novosti prate na iutecredit facebook stranici, a za sve detalje se uvijek može pozvati 033 257 666.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje