Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nastavak Bingove priče “Iz ljubavi prema domaćem” (VIDEO)

Preuzmite sliku

25. juna smo s Tvornicom Corn flips i Dinom Merlinom započeli još jednu priču pod naslovom “Iz ljubavi prema domaćem”.

Tvornica Corn flips iz Srebrenika , koja se bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda osnovana je krajem 1979. godine prošlog vijeka u vrijeme kada je tadašnja “Majevica” doživljavala ekspanziju svog poslovanja. Od tada , pa do danas, njihov “narandžasti flips” je neizostavan dio svakog domaćinstva.

Vodeći se tradicijom dobrog okusa, iz tvornice ovih dana na police Binga stiže potpuno novi proizvod, Gold Chips.

Gold Chips se spravlja od odabranih sorti krompira iz domaćeg uzgoja koje mu daju jedinstvenu formu i samo njemu svojstvenu hrskavost. Kroz specijalni postupak pripreme sadržaj masnoće se redukuje za 40 %. Uprkos tome neodoljivi okus Gold Chipsa ostaje sačuvan 100%.

Da bi sve ovo imalo još veći “domaći” prizvuk, pobrinuo se naš kantautor Dino Merlin, koji je limitirano izdanje ovog čipsa ukrasio svojim potpisom .

Već 23. jula , ovaj proizvod će biti na policama Binga. Lako prepoznatljiv, veseo i moderan dizajn , te svježina čipsa proizvedenog od krompira s domaćih polja, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Proizvod će se naći u prodaji i 25. jula na Koševu.

Da nas taj dan očekuje spektakl, pobrinula su se tri najveća domaća brenda: Dino Merlin, Corn Flips, vodeći domaći proizvođač snack proizvoda i Bingo, navodi se u saopštenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje