Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Najbolji bh. atletičar posjetio BH Telecom: Hvala što godinama podržavate bh. sport

Preuzmite sliku

Popularno

Najboljeg bh. atletičara Amela Tuku, u okviru nastavka višegodišnje saradnje, u prostorijama BH Telecoma ugostili su generalni direktor kompanije Sedin Kahriman i Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

 • Tuka je prethodnih dana boravio u našoj zemlji, u Zenici, povodom Državnog seniorskog prvenstva Bosne i Hercegovine u atletici.

  – Osjećam se odlično. Sve se odvija po planu. Slijede visinske pripreme u Švicarskoj, što je svakako mnogo teži i važniji dio prije samih utrka – govori bh. šampion i naglašava koliko cijeni dosadašnju saradnju s BH Telecomom.

 • – Često Vašu kompaniju spominjem gdje god se nalazim. Hvala vam što godinama podržavate bh. sport u cijelosti. Ja ću se i u budućnosti maksimalno zalagati da BH Telecom kroz svoje uspješne rezultate predstavim na najbolji mogući način. Nadam se da ćemo jednog dana ponovno uživati u slavljeničkoj atmosferi na aerodromu – poručio je Tuka.

  Kahriman: „Amel je prekorektan partner“

  Generalni direktor Sedin Kahriman je uputio samo riječi hvale našem najboljem atletičaru.

 • – Imali smo odličnu saradnju, prekoretnog partnera… Navijamo za sve što slijedi. Otpočetka smo tu i vjerujemo u tebe. Bit ćemo podrška i ubuduće i nadamo se još uspješnijoj saradnji – kazao je Kahriman.

 • Amela Tuku u narednom periodu očekuju nastupi na mitinzima Dijamantske lige i učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju. Našem šampionu želimo puno sreće i puno uspješno pretrčanih metara!

  BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija nastavlja pričati dobre priče i pokazivati da zajedno možemo više i bolje!

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje