Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nagradna igra: Selfie sa Ditom! (VIDEO)

Preuzmite sliku

Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti popularni “selfie” sa jednim od Ditinih proizvoda koji uskoro stižu u markete širom BiH.

Osim sa kupljenim Dita proizvodima građani BiH će imati priliku napraviti svoj selfie i pored gigantskih skulptura popularnog 3DE-a i Blic Grill-a, koje će se prvi put pojaviti u Sarajevu, na 38. rođendan Fabrike deterdženata Dita Tuzla, u petak 26. juna 2015. godine.

“Nakon Sarajeva 3DE i Grill Blic skulpture planiramo poslati i u druge gradove BiH”, izjavili su građanski aktivisti – organizatori kampanje #SelfieSaDitom.

  • selfie-sa-ditom-nagradna-igra2
  • “Nekoliko je razloga koji su me motivirali da učestvujem u ovoj kampanji. Prije svega vjerujem da je za našu zemlju iznimno važno da osnažujemo domaću proizvodnju, jer revitaliziranje fabrika poput Dite daje mogućnost otvaranja novih radnih mjesta, ali i pronalaženje strateških partnera koji će podržati izvoz i time jačati ekonomiju zemlje. Iskreno se nadam da će podrška javnosti biti “vjetar u leđa” radnicima Dite, ali i poruka da njihovi napori i nastojanja nisu uzaludna, te da kada se svi udružimo zaista možemo učiniti mnogo. Sretan sam da je ova kampanja potaknula ljude da se ujedine i nadam se da će biti dodatna motivacija i za druge radnike koji se suočavaju sa izazovima i poteškoćama, te poruka da vjeruju kako je svjetlo uvijek na kraju tunela”, poručio je glumac Rijad Gvozden.

    Upustvo za učešće u nagradnoj igri:

    1. Napravite selfie sa jednim od Dita proizvoda ili pored skulptura 3DE-a i Blic Grill-a i pošaljite ga na facebook stranicu Selfie sa Ditom, u INBOX, zajedno sa imenom i prezimenom, a vaša fotografija će se pojaviti u albumu #SelfieSaDitom FOTO TAKMIČENJE.

    2. Lajkajte stranicu, dijelite sadržaj, tagujte se i ako vaš selfie skupi najviše lajkova dobijate poklon paket proizvoda Fabrike deterdženata Dita Tuzla na kućnu adresu.

    #SelfeSaDitom FOTO TAKMIČENJE trajaće pet sedmica i svake sedmice Dita će nagraditi po jednog pobjednika.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje