Četvrtak, 30. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Na mjestu zatvorenog Konzuma u Zenici, Bingo centar otvara 186. poslovni objekat

Preuzmite sliku

Najveća poslovnica Konzuma u Zenici u Shopping centru Džananović zatvorena je prije dva dana, a 4. augusta od 14 sati na istom mjestu bit će otvoren Bingo centar – 186. poslovni objekt ove tuzlanske firme, potvrđeno je za Klix.ba.

Zeničane je prije dva dana iznenadila informacija da je u toku inventura u najvećem objektu Konzuma, a tokom noći sa Shopping centra Džananović skinuta je i Konzumova svjetlosna reklama.

Tada je iz više izvora potvrđeno da se u Zenici otvara još jedan objekt Binga koji će Zeničanima ponuditi raznovrsnu ponudu kao i prvi hipermarket u naselju Lukovo Polje. Glasnogovornica Binga Tatjana Paunoski je potvrdila da će Bingo u petak, 4. augusta, u 14 sati svečano otvoriti novi objekt u Zenici.”Hipermarket prodajne površine 3.500 kvadratnih metara u svom asortimanu imat će bogatu ponudu prehrambenih i neprehrambenih artikala.

Prostor u kojem je bio Konzum u vlasništvu je kompanije Bingo već duže od godinu dana, a to je ujedno i jedini prostor u Zenici u kojem je bio Konzum, a u kojem će od sada biti Bingo”, izjavila je Paunoski. Svi uposlenici Konzumove poslovnice u Zenici od danas su dio Bingovog tima i iz ove kompanije su im poželjeli dobrodošlicu.

Više informacija bit će poznato na dan otvorenja objekta. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,