Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Moj račun – brz i jednostavan pristup vašim računima besplatno putem interneta

Preuzmite sliku

Želite da svoje račune za telekomunikacione usluge dobijate putem elektronske pošte? Želite da u svakom trenutku možete provjeriti trenutno stanje vašeg računa? Pored toga želite da svakog mjeseca dobijate uvid u ispis odlaznog saobraćaja za postpaid usluge fiksne i mobilne mreže (listing)? m:tel usluga Moj račun odgovoriće na sve vaše zahtjeve.

Pored toga što vam omogućava brz i jednostavan pristup vašim računima putem interneta, besplatno, gdje god da se nalazite, ova usluga nudi vam besplatno i sljedeće pogodnosti:

Pregled računa za usluge fiksne i mobilne mreže
Uvid u trenutno stanje računa za postpaid usluge mobilne mreže
Dostavu računa za telekomunikacione usluge putem elektronske pošte (e-maila).
Uvid u ispis odlaznog saobraćaja za postpaid usluge fiksne i mobilne mreže (listing)

Kao korisnik usluge “Moj račun”, možete da koristite i sve prednosti  personalizovanog portala Moj m:tel – www.mojmtel.ba . To je mjesto na kome se nalazi sve što vam je potrebno kako biste upravljali svojim telekomunikacionim uslugama. Uz Moj m:tel portal uvijek ćete biti informisani o najnovijim aktuelnostima iz m:tel ponude, na vrijeme obaviješteni o svim promjenama na vašem pretplatničkom računu, a u svakom trenutku moći ćete da zavirite u svoju mjesečnu potrošnju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, podnesete zahtjeve ili prigovore za sve vaše telekomunikacione usluge.

Zahtjev za uslugu “Moj račun” možete podnijeti u najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Za više informacija posjetite stranicu www.mtel.ba/podrska ili pozovite m:tel kontakt centar putem broja 0800 50 000.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje